Conpot
  • lilleseth u-brodd kjetting

U-brodd kjetting med gode egenskaper

U-brodd-serien finnes både i firkant lettkjetting og robust ordinær kjetting som begge egner seg for landbruk, skogbruk, anlegg og snøbrøyting

Selskapet leverer ett vidt spekter av kjetting til landbruk, transport, anlegg og skogbruk.

Vi tok det beste fra alle våre erfaringer da vi lanserte Lilleseth U-brodd kjetting tre sesonger tilbake, resultatet har blitt optimalt med utelukkende positive tilbakemeldinger, forteller Stine Lilleseth, markedssjef i Lilleseth Kjetting AS.

Kjettingen har gjennom de siste årene blitt kjent for godt grep og helt unike passform. Kjettingen skal være svært skånsom mot dekket og man har ikke behov for verktøy ved montering.

U-brodd kjettingene finnes i firkant lettkjetting og robust «ordinær» kjetting

Ubrodd lettkjetting leveres i varianter på 5,7 og 7 millimeter. Den ordinære robuste kjettingen leveres i fem ulike tykkelser på 8, 9, 10, 11 og 13 millimeter. Til anleggsmaskiner får man også en variant med tverrlenker som fås i 11 og 13 millimeter. Alle U-brodd-kjettingene er laget i borlegert stål, noe som gir Lilleseth kjettinger optimal slitestyrke og spesielt lang levetid.

Stikkord: