Conpot
  • Borerigg - Plustech - Karsten Berg - Harald Jakoben

Trøndersk maskinmegler forhandler med hele verden

PlusTech AS megler maskiner på verdensbasis. På eksotiske Mali har et gullgruveselskap bestilt flere borerigger. Første borerigg leveres nå.

Daglig leder Karstein Berg hviler ikke på laurbærene etter at en borerigg av typen Sandvik DP1500i ble solgt til en stor gullgruvebedrift i januar i år. Firmaet ligger sentralt til på Mali og har hele 600 ansatte. Hos PlusTech i Trondheim er de godt vant til hektiske dager, og er i full gang med flere bestillinger. Firmaet har siden oppstart i 2002, blitt kjent som en internasjonal plattform innen anlegg, industri-og lastebilbransjen.

– Vi har stor kapasitet og et bredt nettverk, og er opptatt av å være i dialog med tilbydere og kjøpere over hele verden. Vi har god kjennskap til merker innen anlegg-, industri- og transportutstyr, sier Berg.

Effektiv handel av borerigg – flere bestillinger

PlusTech er opptatt av å gi deg som kunde en trygg handel. De er kjent for rask levering og geleider deg gjennom bransjens jungel fra A til Å.

Gruveselskapet visste hvilken borerigg de ønsket seg. Sandvik DP1500 er utstyrt med 355 hestekrefter, og som passer perfekt for produksjonsboring i store steinbrudd og åpne gruver

– Kunden fra Mali var i dialog med flere land som tilbød samme borerigg, men valgte å forhandle med oss. Våre profesjonelle meglere jobber kontinuerlig med markedet. Vi fungerer som et mellomledd, og smidigheten mellom kjøper og selger blir enklere. Innen 24 timer var borerigg-handelen i boks. Firmaet er godt fornøyd med handelen og vi forhandler allerede om fem tilsvarende rigger, forklarer Berg engasjert.

Plustech - kart

Hele verden: Alle leveransene merkes av på kartet. I PlusTech har de dialog med tilbydere og kjøpere over hele verden.

God oversikt

Er du på jakt etter lastebiler eller maskiner, trenger du ikke lete lenge. PlusTech har hele verden som markedsplass. Her finner du ressurssterke meglere som kommuniserer på flere språk.

– Vi kjenner markedet og er opptatt av å dekke kundenes behov. Vi interesserer oss for små og store maskiner innen anlegg, industri- og transport, sier Berg.

Landsdekkende

Ønsker du å kvitte deg med utstyr du ikke bruker lenger, kan PlusTech være behjelpelig med å finne riktig kjøper og pris. Bedriftens utemeglere tar egne bilder og dekker hele landet. Små og store «støvsamlere» kan få nytt liv, og mulighetene er store for at PlusTech gir deg den ideelle kjøperen.

– Vi har oversikt over hva som er tilgjengelig, både i Norge og i utlandet i alle priskategorier. Vi finner kjøpere over hele verden. Det sikrer deg en riktig pris og en effektiv og trygg handel, sier Berg.

Karstein Berg - Plustech AS

Karstein Berg viser gjerne fram noen av maskinene PlusTech har levert.

Stikkord: