Conpot

MAN – løven blir «levende»

Nå kan man se MAN – løven bli «levende» på Norges Varemesse i Lillestrøm. I forbindelse med Automessen, som åpnet på Norges Varemesse i går, vil en kunne oppleve motivlakkering av en MAN TGX trekkvogn på stedet.

2_MAN_Løve

MAN – løven tar form

MAN Truck & Bus Norge AS samarbeider med MAN verkstedet E18 Lastebilservice AS og Truck & Trailer Industry AS. MAN stiller en MAN TGX Lion’s Edition til rådighet for lakkeringen.

Motivlakkering

Det er Marete Lund Bakke fra Bergen som står for motivlakkeringen. Og motivet ga seg selv når det er snakk om en MAN trekkvogn: MAN – løven. Og siden vi snakker om motivlakkering, er det altså ikke den stiliserte utgaven vi får oppleve denne gangen, men en «levende» løve på begge sider av førerhytten.

Marete er i full gang med lakkeringen og skal fullføre verket i løpet av lørdag 7. februar, siste dag for messen. Marete driver lakkeringsvirksomhet under navnet Marete’s GarageART og har som motto: «Garasjekunst med stødige hender».

Stikkord: