Jobber du under forhold hvor du kan bli eksponert for varme, lysbuer, gnister eller glør, er det ekstra viktig at du har klær som kan beskytte deg. Legg til at arbeidsplassen din kan bli utrygg i det noen ikke ser deg – og glem for all del ikke at det kan komme en regnskur i løpet av arbeidsdagen.

For å bidra til at de som jobber i utsatte områder og dårlig vær får en sikker arbeidsdag, er Synfiber på markedet med Krafla skalljakke og – bukse. Designen tar utgangspunkt i funksjonalitet, beskyttelse og sikkerhet.

Plaggene er produsert i ett solid og lett stoff med mykt og komfor- tabelt fôr. Metervaren, Tencate Tecasafe Plus, har gode fuktighets-regulerende evner, tørker fort, har en miljøvennlig produksjon og er dessuten testvinner innenfor flammehemmende stoffer.

Jakken har praktiske detaljer som nettbrettlomme, ID-lomme, lufting under armene og treveis justerbar hette, som sitter godt både med og uten hjelm. Buksen har solide seler og praktiske lommer, og kan brukes med både lange og korte kneputer. Knapper, glidelåser og lommeåpninger er tildekket i henhold til CE-kravene.

Krafla er sertifisert i henhold til den nye synlighetsnormen EN ISO 20471, hvor kravene til fargeekthet er skjerpet i forhold til tidligere norm. Jakken og buksen er sertifisert som sett i klasse 3. Brukes plaggene hver for seg, tilfredsstiller jakken klasse 2 og buksen klasse 1.

Krafla er spesielt egnet for de som f.eks. jobber i oljeinstallasjoner som oljeplattform, raffinerier, tankbilsjåfører, gassindustrien, kjemisk industri og energisektoren, og er sertifisert på følgende normer: EN ISO 11612 Beskyttelse mot varme og ild, EN 1149-5 Elektrostatiske egenskaper, IEC 61482 Lysbue, EN 343 Beskyttelse mot dårlig vær, EN ISO 20471 Synlighet.

Leave a comment