Conpot

En Jeep som mange har råd til

Jeep kan nå tilby en bil i volumsegment, og samtidig en bil som er perfekt for norske forhold. Renegade er en ny SUV og tilbys med høyt utstyrsnivå og avansert teknologi.

Mens mange av konkurrentene produserer crossover modeller basert på tohjulstrekk, er Jeep Renegade en ekte SUV i Jeep-ånd. En skikkelig kraftplugg bygget med solide materialer og premium kjøreopplevelse. Den oppleves lettkjørt i byen, samtidig som man får stor-SUV følelsen på landeveien.

Nye Renegade

Dette er første modell som tydeliggjør samarbeidet mellom FCA (Fiat Chrysler Automative), Renegade er utviklet av Jeep i USA, men produseres i Europa. Renegade produseres i nyrenovert Melfi-fabrikk i Italia og vil selges i over 100 land over hele verden, inkludert USA. Den nye globetrotteren har en sterk personlighet og er riktig størrelse for bruk både i byen og på lengre turer.

Renegade har et design som representerer Jeep. Renegade karaktiserer et muskuløst og moderne design, og har selvfølgelig ivaretatt identiten med de 7 søylene i frontgrillen.

Renegade leveres med klassens beste firehjulstrekksystem, og for de som ønsker en ekte terrengbil er Trailhawk det perfekte valg. Utstyrsnivå Limited og 4×4 forventes å bli en salgsvinner i Norge, denne utgaven har hele 19,8 cm bakkeklaring, og en akselavstand på 2570 mm.

Renegade er også først ut i sitt segment med utkoblbar bakaksel, som resulterer i redusert drivstoff forbruk når det ikke er behov for 4×4.

Som første bil i kompakt SUV segmentet kan Renegade leveres med 9-trinns automatgir fra ZF, dette er en girkasse som kun er tilgjengelig i større premium SUVer.

24_Renegade_Trailhawk

Sikkerheten er ivaretatt, og nylig ble Renegade belønnet med 5 stjerner i Euro Ncap. 70 sikkerhetssystemer sørger for å ivareta sikkerheten for sjåfør og passasjerer. Renegade leveres med avansert teknologi som blindsonevarsler, filholder, kollisjonsvarsler, adaptiv fartsholder og ryggekamera med adaptive linjer.

Innvendig volum er imponerende i nye Renegade, som oppleves større innvendig enn utvendig. Familien får med seg barnevogn i bagasjerommet, i tillegg gir den god komfort for de med lange ben i baksetet.

Utstyrsvariantene som vil tilbys i Norge er Longitude, Limited og Trailhawk.

Motor

Renegade vil tilbys med mange kombinasjoner av motorer og girkasser:

  • 140 HK 1,4-liters MultiAir2 bensin med Stop & Start, seks-trinns manuell girkasse og 4×2.
  • 170 HK 1,4-liters MultiAir2 Turbo bensin motor med Stop & Start, ni-trinns automatgirkasse og 4×4
  • 120 HK 1,6-liters MultiJet II diesel med Stop & Start, seks-trinns manuell girkasse og 4×2.
  • 140 HK eller 170 hk 2,0-liters MultiJet diesel med Stop & Start, ni-trinns automatgir eller sekstrinns manuell girkasse og 4×4.

De første lanseringsbilene har akkurat ankommet forhandlerne, og Renegade er klar for levering til kunde fra midten av Februar. Med en startpris på kr 319 900,- med 1.6 L 120 HK 2WD, gir nye Jeep Renegade mye valuta for pengene.

Stikkord: