Conpot

Bygger om Lillehammer videregående skole

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag av Oppland fylkeskommune å utvide og bygge om Lillehammer videregående skole avdeling sør.

Oppland fylkeskommune skal samle opplæringstilbudene ved dagens tre videregående skoler på to skolesteder. Det er derfor behov for å utvide og bygge om Lillehammer videregående skole avdeling sør, blant annet for å ta imot studieretningene Restaurant- og matfag og Service og samferdsel som flyttes fra Mesna videregående skole.

Veidekke skal bygge om deler av eksisterende skolebygg, oppføre nytt bygg for idrett og undervisning, ny utvendig parkering, ny miljøstasjon, etablere nytt varemottak samt utføre rivearbeider og diverse arbeider utomhus.

Selve byggearbeidene starter opp i februar, og skal avsluttes til skolestart august 2016. Under hele byggeperioden vil det være full drift ved skolen.

Oppdraget er en totalentreprise og kontrakten er verdt 150 millioner kroner ekskl. mva.

Stikkord: