Conpot
  • Iveco North Europe & Baltics / Lars Beck

Iveco Nordic blir Iveco North Europe & Baltikum

De baltiske landene Estland, Latvia og Litauen er fra desember en del av Iveco Nordics ansvarsområde som nå omfatter sju land, de fire nordiske og de tre baltiske landene.

Tidligere rapporterte Iveco Nordic via Benelux til Ivecos hovedkontor i Torino i Italia, men den nye strukturen innebærer at Iveco North Europe & Baltikum rapporterer direkte til hovedkontoret i Torino.

– Utvidelsen av vårt ansvarsområde kommer til å styrke vår posisjon i Nord-Europa og gjøre oss til en enda større partner i Iveco og CNH Industrial. CNHI Parts & Service Nordic dekker allerede Baltikum, så det er et naturlig skritt videre at Ivecos salg av nyttekjøretøy nå også omfatter samme område som CNHI Parts. Vi får flere synergieffekter både internt og eksternt på markedet. Nå har vi en unik mulighet til å tilby våre nordiske kunder, hvorav mange har virksomhet i Baltikum, bedre løsninger og et nærmere partnerskap. Vi ser derfor frem til det nye samarbeidet med de baltiske landene hvor det finnes store muligheter til å kunne vokse innenfor alle områder, sier administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltikum, Lars Beck.

Ledelsen i Iveco North Europe & Baltics arbeider for øyeblikket med den nya strategien for den nye regionen for å sikre en smidig integrasjon av de baltiske landene i den eksisterende Iveco-organisasjonen.

De baltiske landene forventes å være helt integrert i slutten av januar 2015.

Stikkord: