Conpot

Verdens første 6,0 Ah-batteri til 18 Volts el-verktøy

Verdens første 6,0 Ah-batteri ser dagens lys når Bosch kommer på banen med enda en ny batterioppgradering til sine 18 V-maskiner i begynnelsen av 2015.

  • 50 prosent lengre driftstid sammenlignet med 4,0 Ah CoolPack-batterier
  • Kompatibel med alle akku-maskiner i Bosch’ profesjonelle 18 V-klasse
  • Lang levetid, takket være den unike CoolPack-teknologien
  • Batteriene kan kjøpes med ny multilader

De nye 6.0 Ah-batteriene med CoolPack-teknologi har 20 prosent lengre driftstid enn 5,0 Ah-batteriene som ble lansert i april. De har 50 prosent lengre driftstid enn de populære 4,0 Ah-batteriene og dobbelt så lang driftstid som batterier uten CoolPack-teknologi. Det betyr færre avbrytelser i arbeidet for håndverkere som også kan glede seg over batterienes lave vekt og kompakte design.

Med en størrelse på kun 11,5 x 7,5 x 5,5 cm har de nye 6,0 Ah-batteriene de samme dimensjonene som Bosch’ andre 18 V-batterier med 3,0 Ah, 4,0 Ah og 5,0 Ah. De veier også nesten det samme, bare 620 g. Med 6,0 Ah-batteriene får håndverkere maksimal kraft i en kompakt størrelse.

–Vi jobber konstant med å forbedre batteriteknologien slik at vi kan tilby håndverkere det aller beste. Vi er glade for å snart kunne lansere de nye 6,0 Ah-batteriene som er nok en milepel for oss. Batteriene er utstyrt med vår CoolPack-teknologi. Det betyr at batteriene er ekstremt kraftfulle samtidig som de tilbyr ekstra lang drifts- og levetid, sier Niclas Andersen, produktsjef hos Bosch Professional.

6_0_Ah

Full kapasitetsutnyttelse og lang levetid med CoolPack-teknologi

Takket være den unike CoolPack-teknologien kan de nye 6,0 Ah-batteriene utnyttes til det fulle, selv ved mer krevende oppgaver. Teknologien avleder konstant varme, slik at batteriet ikke bliver overopphetet og fører til tvungne pauser under arbeidet. Teknologien gir batteriene dobbelt så lang levetid som batterier uten CoolPack-teknologi og er også å finne i 2,0 Ah-, 3,0 Ah-, 4,0 Ah og 5,0 Ah-batterier i 18 V-klassen. Utover CoolPack-teknologien er de nye 6,0 Ah-batteriene utstyrt med Bosch’ elektroniske cellebeskyttelse (ECP), som reagerer hvis temperaturen på batteriene midlertidig stiger hurtig og voldsomt, for eksempel ved overbelastning av maskinen. ECP beskytter batteriet mod både overoppheting, overbelastning og dypavladning.

100 prosent kompatible med Bosch Professional 18 V-maskiner

Takket være Bosch’ ”Flexible Power System” kan håndverkere bruke de nye 6,0 Ah-batteriene til alle Bosch 18 V-maskiner som allerede inngår i deres verktøysamling. Systemet tillater nemlig at batterier kan benyttes til alle maskiner og ladere i samme voltklasse. Ingen andre produsenter kan tilby en så komplett kompatibilitet i samme form. For håndverkerne betyr det at de i prinsippet kan gjennomføre flere ulike oppgaver med kun ett batteri.

Ny lader

Sammen med de nye 6,0 Ah-batteriene kan man også få kloa i en ny og effektiv profesjonell lader. Laderen GAL 3680 CV Professional kan brukes til alle Bosch Lithium-batterier fra 14,4 til 36 V-klassen slik at håndverkeren ikke skal rote rundt med et utall av ladere på byggeplassen. Den er dessuten dobbelt så rask som den tidligere al 3640 CV Professional til 36 V-batterier, men er kun halvparten så stor.

Uansett voltklasse lader den nye laderen et 4,0 Ah-batteri på kun 35 minutter og et 6,0 Ah-batteri på 50 minutter. GAL 3680 CV Professional har et robust design som også inkluderer en integrert løsning som holder ledningen ute av veien.

De nye 6,0 Ah-batteriene med CoolPack-teknologi fås kjøpt hos ledende forhandlere av profesjonelt verktøy fra begynnelsen av 2015. Kampanjeprisen er 998 kr eks mva.

Batteriene fås dessuten i en pakke med to 6,0 Ah-batterier og den nye laderen GAL 3680 CV Professional til en kampanjepris på 2.398 kroner eks mva.

Spesifikasjoner GBA 18 V 6,0 Ah M-C Professional
Batterispenning 18 V
Akkukapasitet 6,0 Ah
Dimensjoner (lengde x bredde x høyde) 115 x 75 x 55 cm
Vekt 620 g
Bestillingsnr. 1600A004ZN

 

Spesifikasjoner GAL 3680 CV Professional
Batterispenning 14,4-36 V
Ladetid for 6,0 Ah-batteri 50 min.
Dimensjoner (lengde x bredde x høyde) 195 x 129 x 82 mm
Vekt 900 g
Bestillingsnr. 1600A00500

Stikkord: