Conpot

Sikrer isfrie trapper og oppkjørsler

Mattene fra Polarflex har mange bruksområder. Denne videoen viser produktets egenskaper på en overbevisende måte.

– Våre Polarflex matter er utviklet og produsert i den hensikt å gi deg som forbruker en forenklet hverdag under vinterperioden for din egen sikkerhet (skliulykker) eller som et hjelpende element for oss alle, de eldre og funksjonshemmede i både det private og offentlige som et is og snøsmeltingsprodukt, sier Carl Ronny Olsen.

Sklisikre is- og snøsmeltingsmatter er et produkt som smelter is og snø ved kontakt, du får rett og slett snø og isfrie områder. Mattene skal holde i en årrekke. De er lette, mobile og du kan seriekoble flere matter sammen på en strømkurs.

Mange bruksområder

Bruksområdene er uendelige og er til hele privatmarkedet som næringslivet.

– Tenk deg og ha snøfrie trapper, inngangspartier, garasjen eller til butikker, næringsbygg, restauranter, eller for den saks skyld på tak for gårdeierne. Flere av våre kunder har allerede brukt disse mattene for lett teletining, tildekking av maskiner og redskap, og så videre, forteller Carl Ronny.

Stikkord: