Conpot

Utleieforeningen ønsker å løfte bransjen

Norsk Utleieforening viser muskler og kraft når de inviterer bransjeaktører, kunder og offentlige myndigheter til Utleiekonferansen 2015 med overskriften «Vi løfter bransjen».

– Vi skal synliggjøre fordelene med å ha et sterkt og utviklende bransjefellesskap, samtidig som vi fokuserer på seriøsitet og skikkelighet som del av byggenæringens verdikjede, sier styreleder Jan Aasekjær i Norsk Utleieforening og adm. direktør i BAS Maskinutleie AS.

Utleiekonferansen går av stabelen 28. – 29. januar 2015 på Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen.

Kriminalitet og grønne byggeprosesser på dagsordenen

Daglig leder i Norsk Utleieforening, Yngve Torkildsen, legger ikke skjul på at han er godt fornøyd med programmet selv om ikke alle foredragsholdere er klare.

– Vi setter av godt med plass til et brennaktuelt tema i byggenæringen; kriminalitet vs seriøsitet. Dette temaet alene er god nok grunn til å delta på konferansen, sier Torkildsen som også inviterer sine medlemmer til å tenke grønne bygg som et potensial.

– Her ligger det nye muligheter for utleieselskapene, uten at vi kanskje helt vet hva, sier Torkildsen, som på konferansen vil fortelle sine medlemmer at første målet er innfridd i arbeidet med å utarbeide de såkalte sikkerhetsveiledninger.

– Takket være skikkelig dugnadsånd fra ildsjeler i foreningen, er vi i mål. Nå skal vi se nærmere på brukererfaringer og veien videre med et prosjekt som vi mener er et godt eksempel på at våre medlemsbedrifter tenker sikkerhet for brukere av utleiemaskiner og utstyr.

Utleiekonferansen kan også lokke med en stor leverandørutstilling i tilknytning til konferansesalen. Torkildsen regner med over 40 utstillere.

Stikkord: