Conpot
  • Volvo Fl

FL i ny versjon gir 200 kg høyere nyttelast

Volvo FL leveres nå med den kompakte, lettere 5-litersmotoren med Euro 6 tilbys nå også for 14 og 16 tonn totalvekt, og gir dermed 200 kg ekstra nyttelast.

– Vi vil at enda flere skal oppdage kapasiteten til Volvo FL. Den nye kombinasjonen med lettere drivlinje og bedre lasteevne passer først og fremst for de som har høye krav til produktivitet og kostnadseffektive transportløsninger, sier Pernilla Sustovic, segmentsjef for distribusjon hos Volvo Trucks

Ekstra nyttelast

Volvos 4-sylindrede Euro 6-motor på 5 liter, får du i utgavene 240hk/900Nm og 210hk/800Nm. Begge utgavene vil nå kunne tilbys til en bredere gruppe av Volvo FL-kunder, altså med 14 og 16 tonns totalvekt. Siden motor og girkasse nå veier 200 kg mindre enn det 6-sylindrede Euro 6-alternativet, skaper det mulighet for ekstra nyttelast.

2._T2013_08091

Volvos 4-sylindrede Euro 6-motor på 5 liter, får du i utgavene 240hk/900Nm og 210hk/800Nm

– 5-litersmotoren kan være et fornuftig alternativ for de som ikke alltid utnytter den maksimale totalvekten, men som gjerne vil ha den fleksibiliteten slik at de kan kjøre med tyngre last ved behov, sier Pernilla Sustovic.

Dynafleet for enkel oversikt

Nå kan alle lastebilmodellene til Volvo Trucks, inklusiv Volvo FL og Volvo FE, bestilles med Dynafleet direkte fra fabrikken.

Stikkord: