Conpot

Nytt agentur til Svenningens AS

Svenningsens AS er nylig blitt importør i Norge for Trimax Mowing Systems.

Trimax Mowing Systems produserer og utvikler bakmonterte klippeaggregater og slagklippere for traktorer og andre bæremaskiner.

Trimax er i følge den nye importøren anerkjent for sin kvalitet, teknologi og sitt engasjement i markedet. Produktene er i kontinuerlig utvikling i tråd med kundenes og markedets behov. Optimalt resultat og driftssikkerhet har alltid vært kjernen i deres produkter.

Trimax produserer totalt 9 modeller som strekker seg fra kompakte klippeaggregater og slagklippere, til de største klippeaggregater med klippebredde på 10 meter. Deres produkter er utbredt over hele Europa, USA og i Australia. Det tilbys også fabrikkgaranti er på 3 år.

– Vi er glade for å ha med Trimax på laget. Dette er produkter som passer ypperlig inn i vår produktportefølje. Trimax er også en god partner for våre traktorer og klippere fra Kubota, og gjør at vi nå kan tilby ennå bedre totalløsninger til våre kunder, sier Kenneth Hansen, daglig leder i Svenningsens AS.

 

Stikkord: