Conpot
  • Stihl TSA 230

Håndholdt kappemaskin med batteri

Nye Stihl TSA 230 er verdens første batteridrevne kappemaskin med en 230 millimeter kappeskive, og med en vekt på bare 3,9 kg.

Stihl TSA 230

TSA 230 har en kuttedybde på 70 millimeter.

Stihl TSA 230 er en utslippsfri kappemaskin som man kan bruke både inne og ute. Den er standard-utrustet med vannkobling, og har også tilleggsutstyr for å koble til en støvsuger, slik at man sørger for en effektiv oppsamling av støvet mens man kutter.

– Denne kappemaskinen er revolusjonerende og et perfekt verktøy for murere, snekkere og andre som har behov for en lett, men fortsatt kraftig og brukervennlig kappemaskin, sier markedssjef i Andreas Stihl AS, Pål Virik Nilsen.

Stihl TSA 230 har en kuttedybde på 70 millimeter. Den er lett å bytte kappeskive på og har et ergonomisk håndtak som gir en god styring av maskinen. Kappeskivebeskyttelsen er av magnesium og er både lett og robust. EC-motoren henter ut 55% mer av batteriet samtidig som den øker batteriets levetid med opp til 70%.

Mange muligheter

Som tilleggutstyr tilbys en rekke kappeskiver, en tiliters trykkvannsbeholder som er perfekt å ha på steder hvor det er vanskelig å få tak i vann, en dybdebegrenser med støvsugertilkobling og flere typer batteri og ladere.

Stihl TSA 230 passer til batterisystemet til Stihl og Viking, som gjør at man kan bruke 14 forskjellige maskiner på et og samme batteri.

Stikkord: