Conpot
  • selvaag veidekke Søster Mathildes gate 27/29

Bygger boliger for Selvaag på Lørenskog

Veidekke Entreprenør har fått oppdraget med å bygge prosjektet Søster Mathildes gate 27/29 på Lørenskog. Kontrakten omfatter bygging av 66 leiligheter fordelt på to hus.

Selvaag Bolig ASA er oppdragsgiver, og byggene skal oppføres i totalentreprise. Oppdraget er verdt 101 millioner kroner ekskl. mva.

Prosjektet er del av Vestparken, som er et større utbyggingsfelt opparbeidet med gressplener, beplanting, gangveier, lekeplasser og parkanlegg. Beliggenhet er ved Lørenskog Storsenter sentralt i Lørenskog kommune, 15 minutter fra Oslo sentrum og under 10 minutter fra Lillestrøm.

– De 66 leilighetene er fordelt på to bygg fra fem til seks etasjer over en felles parkeringskjeller med heis direkte opp til leilighetene. Leilighetene varierer i størrelse fra 2-roms leiligheter på 45 kvm BRA til romslige 4-roms leiligheter på 129 kvm BRA. Salget av leilighetene er godt i gang og forventet byggestart er første kvartal 2015, forteller avdelingsleder Odd Arne Lian i Veidekke.

Husene skal fundamenteres på peler via støpte pelefundamenter og pelehoder direkte på fjell. De blir oppført i prefabrikkert betong og stål med fasader av tegl, tre, plater og glassfelt/vinduer.

Stikkord: