Conpot
  • Milwaukee M18

Støvfrie borhammere

Milwaukee lanserer 2 nye borhammere i M18-serien. Begge maskinene er kompatible med støvavsug med HEPA-filter, som gir et sunnere og mer støvfritt arbeidsmiljø.

Milwaukee satser nå på to nye borhammermodeller i den M18 Fuel-serien.

M18 CHPX

Milwaukee M18 CHPX borhammer

Milwaukee M18 CHPX borhammer

Milwaukees nye High Performance borhammer, M18 CHPX, leverer en slagenergi på imponerende 4,5 joule (EPTA) ved boring og meisling harde materialer, noe som er opp til 160% mer enn konkurrerende hammere. Dobbelt antivibrasjonssystem (AVS) holder vibrasjonene under 8,6 m / s2 noe som øker brukerkomforten og reduserer belastningen for brukeren.

M18 CHX

Den andre nye SDS-plus borhammer – den kompakte M18 CHX har en slagenergi på 2,5 joule (EPTA), og ergonomisk antivibrasjonshåndtak som holder vibrasjonene under 8,9 m / s2.

Opp til 20 % mer kraft

Milwaukee sin M18 fuel teknologi gir de nye hammerne opp til 10x lengre levetid, opp til 20 % mer kraft og opp til 2x lengre driftstid. Fixtec systemet sørger for raskt og enkelt skifte av tilbehør og chuck. Alt for å kunne bore 30-180 % raskere med 10-16 mm bor i forhold til konkurrentene. I tillegg kommer borhammerne med fire ulike funksjoner: Hammerboring, meisling, boring uten slag og variolås for maksimal allsidighet.

Støvfritt miljø

tfl1efqp4smbwthxprwa

Milwaukee M18 CHPXDE borhammer med integrert støvavsug

Det ergonomiske softgrepet gir økt komfort og brukervennlighet, og variabel hastighet sikrer riktig hastighet uansett oppgave. Begge hammere er kompatible med de integrerte Hammervac støvsugere med HEPA-filter og LED-lys. Borkapasitet med utsug er opp til 16 mm i betong til en dybde på 105 mm. I praksis betyr dette at M18 CHPX borer opp til 180% fler hull enn sine konkurrenter, mens M18 CHX boring opptil 50% raskere med 6 mm bor og borer opp til 45 % flere hull enn konkurrerende hammere.

Samme batteri på 55 maskiner

Drevet av Milwaukees revolusjonerende M18 Redlithium-ion batterier er begge de nye M18 hammere kompatible med den omfattende M18-serien, som består av mer enn 55 batteridrevne maskiner. Verktøy som alle kan brukes med samme batteri.

Stikkord: