Conpot
  • Nor Slep Dumperkjerre

Ny dumperkjerre fra Nor Slep

Videreutviklet Nor Slep dumperkjerre lover mer stabilitet og nyttelast pakket inn i et nytt og moderne design.

Sommeren 2014 har blitt effektivt benyttet til å teste kontruksjonen til den nye dumperkjerren.

De viktigste endringene er økt sporvidde for maksimal tippstabilitet. Det benyttes nå SAF Intradisc i offroad versjon med hele 2040 mm sporvidde og så mye som 1300 mm fjærsenter.

Chassis

For å få maksimalt utnytte av dette har chassiset fått vesentlig mer rammebredde samtidig som vridningsstabiliteten har blitt forsterket ved å rekonstruere vitale deler av chassiset.

Samtidig som videreutviklingen av chassiset har pågått er det også gjort en face lift på Gullkant dumperen – Gullkant versjon 4.

Facelift

Det er gjort konstruksjonsmessige endringer som bidrar til lavere egenvekt, samtidig som man kan se designendringer både under, på siden og på strølem.

På undersiden er alle profiler plassert optimalt i forhold til belastning samtidig som profilens utforming er endret og stålkvaliteten er økt. Totalt bidrar endringene til lavere egenvekt.

Nor Slep Dumperkjerre

Sideveggene har nå fått en ny design som gjøre bunnen bredere

Sideveggene har nå fått en ny design som gjøre bunnen bredere, slik at man lettere kan få plass til for eksempel en liten gravemaskin.

Strølemmen er nyutviklet med helt nedsenkede topphengsler. Dette bidrar til mer beskyttelse av hengsler samtidig som profilen blir helt slett på toppen. Designen er helt ny og fremstår som mer moderne enn tidligere.

DSC_0010

Chassiset har fått vesentlig mer rammebredde

Salget av den nye versjonen har startet og de første kundehengerne er allerede på landeveien.

Fra 1 desember er en demohenger på veien for kunder som ønsker å teste den nye modellen.

DSC_0011 DSC_0015

Stikkord: