Conpot

Byggestart for Norges første svanemerkede leiligheter

NCC Bolig har vedtatt byggestart for boligprosjektet LonaParken i Åsane i Bergen. Grunnarbeidet er i gang på tomten og byggingen forventes å starte i månedsskifte november/desember 2014.

LonaParken 3

LonaParken er et av Bergens største boligprosjekter.

Prosjektet er det første norske leilighetsbygg som svanemerkede leiligheter.

LonaParken er et nytt boligområde under utvikling i Åsane og er et av Bergens største boligprosjekter.

Her utvikler NCC Bolig tilsammen 550 nye boliger, og skaper samtidig et trivelig utemiljø rundt Ulsetlona som renner gjennom LonaParken. Hele området er planlagt utbygd fram mot 2020. LonaParken #1A er først ut av 7 salgs- og byggetrinn, og nå starter byggingen av de første 53 leilighetene.

Stor interesse

– Økende interesse og bra salg i prosjektet gjør at vi håper på å starte bygging av ytterligere 48 leiligheter så snart som mulig. LonaParken #1A gir et svært godt grunnlag for å utvikle et vellykket prosjekt, både for oss og våre kunder, sier Peter Svensson, regionsjef i NCC Bolig.

LonaParken er det første norske leilighetsprosjekt som har fått tildelt miljømerkingen Svanen. Boligene skal være miljøsmarte og ha et godt innemiljø. De skal være sunne i dag og for framtidige generasjoner. Det betyr en bærekraftig utvikling fra planlegging til innflytting og bruk av boligene.

– Svanemerking er i like høy grad et kvalitetsstempel som miljøstempel. Derfor er vi svært stolte over at LonaParken #1A er det første svanemerkede leilighetsprosjektet i Norge, sier Svensson.

NCC Construction skal på oppdrag for NCC Bolig oppføre prosjektet i totalentreprise. Bygningene oppføres i hovedsak i betong. Samtlige fasader vil bekles med fasadeplater og trekledning som gir et moderne, rent og harmonisk utseende.

LonaParken 1

LonaParken #1A er først ut av 7 salgs- og byggetrinn, og nå starter byggingen av de første 53 leilighetene.

Stikkord: