Conpot
  • Bilfinger

Bilfinger bruker leiemaskiner

Pon Rental Norway har tegnet en 3 års rammeavtale med det tyske entreprenørselskapet Bilfinger Construction GmbH gjeldene fra 1. november.

S 125_1 Genie lift

Bilfinger skal leie anleggsmaskiner og lifter

Bilfinger Construction driver med tunnelbygging, stålkonstruksjoner, betong, offshore og kaier, fundamentering og spennarmering.

Norge er et ekspanderende market for Bilfinger Construction og har fått tilslag på en rekke store prosjekter i Norge.

Flere avtaler på kort tid

Jone Ølberg, Rental Manager i Norge, er meget fornøyd med å håve i land den tredje store utleieavtalen på kort tid.

– Dette er en god sirkel. Slike avtaler gjør at jeg med god grunn kan investere i en enda bedre maskinpark noe som gjør at flere velger oss som utleiepartner, sier Ølberg. – Bilfinger Construction er en meget spennende kunde for oss. Prosjektene de jobber med er store og komplekse.

Eiganestunnelen

Bilfinger Construction fikk tidligere i år kontrakten for å bygge Eiganestunnelen sammen med Stangeland. Prosjektet er omfattende og består blant annet i å bygge 3,7 km tunnel med to løp under Stavanger.

– Pon Rental har et produktspekter som er godt egnet til de igangsatte prosjekter vi allerede driver, og for kommende infrastrukturprosjekter vi ønsker å delta på, sier Gunnar Pettersen, Procurement Manager i Norge.

Landsdekkende samarbeid

Bilfinger Construction har prosjekter over hele landet, derfor er kontrakten landsdekkende. Pon Rental vil hovedsakelig stå for utleie av anleggsmaskiner og lifter til Bilfinger. Tidligere har Bilfinger brukt utleiemaskiner ved veiutbyggingen på E18 på Sørlandet.

Stikkord: