Klærne drives av Li-Ion batterier som har lang brukstid. Tre varmesoner gir jevn varme og temperaturen reguleres enkelt med en kontrollknapp i jakken. Skallet i jakken er av bomullstwill som beskytter mot regn, snø og
vind. Jakken har lengre rygg og fleeceforet krage som gjør den ekstra komfortabel.

Lad mobilen

Foruten å gi viktig varme har jakken to USB-uttak noe som gjør at brukeren kan lade f.eks. mobilen.

Kompatibel med flere batterier

Dewalts varmejakke og hettejakke er kompatibel med Dewalts XR 10,8, 14,4 og 18V Li-Ion batterier.

Annika Folkesson hos Dewalt uttaler:

– Vi søker hele tiden etter innovative løsninger for å imøtekommen brukerens behov, og vår forskning vise at profesjonelle håndtverkere søker både fleksibilitet og beskyttelse ved kjøp av arbeidsklær. Ved å hatt fokus på detaljer i produksjonen av den nye jakken gjør det at brukeren ikke bare kan nyte varmen og komforten, de er også meget holdbare. Som bonus kan de lade mobilen mens de er på farten.

Dewalts jakker og hettejakke leveres i størrelsene M – XXL.

Leave a comment