Conpot
  • ARBESKO 402

Nye vintersko med med ny tekologi fra Arbesko

Arbesko lanserer en kombinasjon av to nye innovative løsninger innen støtdemping, fjæring og komfort. Disse kalles OrthoLite X-40 Duo & Energy Gel 2.0

  • Overdel: Fullnarvet impregnert Super8-skinn. Ekstra tåforsterker på tuppen. Aluminiumståhette.
  • Fôr: Ventilerende Smartec® Air Plus. Luftig mesh i framdel og i pløsen.
  • Fotseng: Bindsåle med gelenkstøtte i fotbuen for støtte og stabilitet. Revolusjonerende kombinasjon av Ortholite® X-40 Duo innleggsåle og Energy Gel® 2.0 i forfoten for maksimal støtdemping, fjæring, svikt og komfort. Myk spikertrampbeskyttelse. ESD-godkjent.
  • Slitesåle: Asymetrix – funksjonssåle i PU med nitrilgummihæl for ypperlig sklisikkerhet.
  • Lest: Romslig.
  • Verneklasse: EN ISO 20345, S3, SRA.
  • Størrelser: 35–48.

Føttene våre har stor betydning på hvordan resten av kroppen har det, og for å klare en hel arbeidssdag til fots, og i tillegg ha et aktivt og godt liv, kreves det ergonomisk riktig konstruert fottøy som gjør en merkbar forskjell. Arbeskos nye vernesko med X-40 Duo och Energy Gel 2.0 er revolusjonerende garantister for dette.

– Med våre nye innovasjoner lanserer vi en revolusjonerende ny kombinasjon for maksimal støtdemping, fjæring, komfort og sviktfølelse, sier Tore Snildal, landssjef i Arbesko Norge.

Arbesko 402

Denne nye skoen omtalen som en behagelig og slitesterk verneskolett med ekstra tåforterker på tuppen og den nye revolusjonerende kombinasjonen av innleggssålen X-40 Duo og Energy Gel 2.0 for maksimal støtdemping, fjæring og komfort. Skoen er utstyrt med aluminiumståhette og myk spikertrampbeskyttelse og er ESD-godkjent.

Energy Gel 2.0

Energy Gel 2.0 er en videreutvikling av Energy Gel – den elastiske geleputen med maksimale støtdempingsegenskaper og med den spesielle og avgjørende plasseringen. Geleputen er gjennomgående og går gjennom bindsålen og ned i yttersålen på skoen og gir optimal effekt.

Energy_Gel_2_0

Geleputen har to mykhetsgrader

Geleputen har to mykhetsgrader, der materialets mykeste del havner under hælens fettpute, noe som gir en enestående støtdempende effekt. Geleputen gir dessuten løftekraft tilbake i steget når den går tilbake i sin opprinnelige form og skaper en behagelig sviktfølelse i steget.

X-40 Duo

Innleggssålen X-40 Duo fra Ortholite er en videreutvikling av X40-sålen som gir utmerket støtdemping.

I nyutviklingen kombineres geleputen i hælområdet med en integrert støtdempende overflate i området under tåballene på innleggssålen – så nærme foten som mulig – og som minsker belastningen på foten under avviklingen av steget.

X-40 Duo har flere forbedrede egenskaper. En forbedret blanding av PU-skum og resirkulert gummimateriale gir over 70 % bedre fjæring og en enestående komfort- og sviktfølelse.

X_40_Duo (1)

En forbedret blanding av PU-skum og resirkulert gummimateriale gir over 70 % bedre fjæring og en enestående komfort- og sviktfølelse.

– Disse nye endringene er muligens ikke synlige fra utsiden av skoen, fortsetter Snildal.

– Men de vil gi brukerne en helt ny komfortopplevelse gjennom hele arbeidsuken. Målsetningen med innovasjonene er å forbedre våre produkter ytterligere og å lage produkter som virkelig føles gode å gå med, gjerne 40 – 50 timer i uken, samtidig som er med på å skåne bevegelsesapparatet til hver enkelt bruker. Vi må hele tiden tenke forebygging, som produsent har vi et ansvar i å forsøke å hjelpe til å redusere sykefraværet i næringslivet. Godt, og riktig konstruert fottøy er en svært vesentlig faktor. En gjennomsnittlig norsk sykefraværsdag koster i gjennomsnitt NOK 2 600,- pr. dag. Det blir NOK 13 000,- på en uke. Riktig valgt fottøy er helt avgjørende i å være med på å redusere belastningsrelatert sykefravær, sier Snildal videre

Arbesko 402, 428 og 429 er de første tre produktene som lanserers med den nye teknologien, og leveransene starter nå i høst. Flere modeller vil følge etterhvert.

Stikkord: