Conpot
  • Transit Courier

Populær blant norske varebilkjøpere.

Ford lanserte nylig Transit Courier, og dette er Transit-familiens minste og nyeste medlem. - Transit Courier er en kompakt varebil med personbilkomfort, sier salgssjef for nyttekjøretøy, Johnny Løvli.

– Nye Courier har raskt blitt en svært populær bil for norske varebilkjøpere, med allerede over 600 bestilte biler, sier salgssjef for nyttekjøretøy hos Ford Motor Norge, Johnny Løvli.

Til tross for sin kompakte størrelse er det ikke gjort noen inngrep i karosseriet for å tilpasse varerommet etter norske myndigheters varebilkrav.

Fokus på sikkerhet

Nye Transit Courier er en sikker varebil med blant annet 6 kollisjonsputer og en rekke avanserte ESP-funksjoner som bakkestartassistanse, antispinn, stabilitetskontroll, veltebegrenser, tilhengerstabilisator, nødbremseassistanse og nødbremsvarsling som standard.

Euro NCAP tester ikke varebiler, men som en personbil er Courier tildelt 4 stjerner av Euro NCAP, noe som gjør Courier til den sikreste bilen i dette segmentet.

For å sikre at Transit Courier har gjort seg fortjent til Transit-navnet har den gjennomgått den mest omfattende testingen av noe kjøretøy i denne klassen. Dette innebærer blant annet testing av fullastet bil 24 timer i døgnet i 6 måneder – som tilsvarer bruken av bilen gjennom 10 år.

Mye ekstrautstyr

Courier leveres med DAB+ radio som standard. Det er ytterligere mulighet for å bestille kommunikasjonssystemet SYNC med nødhjelpsassistanse – som automatisk ringer opp nærmeste nødhjelpssentral og forteller at uhell har oppstått og hvor bilen befinner seg.

I tillegg kan det bestilles ryggekamera, navigasjon og automatisk klimaanlegg.

afpbvzgnov0lybmhcl04

– Med fornyelse og oppgradering av hele nyttekjøretøysortimentett, kan vi fastslå at vi nå har det bredeste og beste nyttekjøretøyprogrammet vi noensinne har hatt – som møter nyttekjøretøykundenes ønsker og behov, sier en entusiastisk salgssjef for nyttekjøretøy hos Ford Motor Norge, Johnny Løvli.

Nye Courier leveres også med et sort vindu i skilleveggen og vindu bak som standard, samt mulighet for vindu i 2. og 3. rad for optimal sikt i et urbant miljø.

Motor

Transit Courier tilbys med effektive Duratorq dieselmotorer som leverer klassens laveste forbruk med 0,39 l./mil og et CO2-utslipp på kun 100 g/km. Den er også tilgjengelig med Fords prisbelønte 1.0-liters Ecoboostmotor – som 3 år på rad har blitt tildelt prisen for Årets Internasjonale Motor.

– Med fornyelse og oppgradering av hele nyttekjøretøysortimentett, kan vi fastslå at vi nå har det bredeste og beste nyttekjøretøyprogrammet vi noensinne har hatt – som møter nyttekjøretøykundenes ønsker og behov. Vi føler oss derfor overbeviste om at den salgsveksten vi har hatt de siste månedene vil fortsette, også med tanke på at vi nå etablerer mange nye Transit-sentre med spesialisering innen nyttekjøretøy avslutter en entusiastisk salgssjef for nyttekjøretøy hos Ford Motor Norge, Johnny Løvli.

Stikkord: