Borytelse med høy hullkvalitet, enkelt vedlikehold, utmerket manøvrerbarhet og flott utseende gjør maskinen klar til å innta rollen som ledende overjordsrigg.

Overjordsrigg

Dino DC400Ri er en hydraulisk, selvgående og flyttbar overjordsrigg på belter med full fjernstyring for 51–76 mm hullstørrelser. Den har topp boreytelse med ny RD414 bormaskin, en robust bom med størst rekkevidde i sin klasse, en patentert styring for ansett av nytt hull og en økonomisk Tier4 Final-motor.

Med sin allsidighet er Dino DC400Ri den perfekte maskinen for bore- og sprengningsentreprenører, men også for mindre pukkverk og kommunal sektor.

De vanligste bruksområdene omfatter veibygging, demoleringsarbeid, sekundær bryting, tomtesprengning og grøfting.

Meget god boreytelse

Dino DC400Ri skal i følge produsenten representere det nyeste av tekniske fremskritt og kombinerer funksjoner som forbedrer både boreytelse og hullkvalitet.

Den raske bormaskinen RD414 er spesialutviklet for Dino DC400Ri. Det sikrer en jevn borsynk og skånsom behandling av borstålet. Samtidig sørger en ny, patentert styring for at man enkelt og presist kan starte et hull også i skrått terreng.

Den nye bommen, med robust utførelse og størst rekkevidde i sin klasse, gir perfekt støtte for materen under boringen, samtidig som den gir flere boretimer fra en enkelt oppstilling. Kraftige beltemotorer og et karosseri med med lavt tyngdepunkt i kombinasjon med full radiokontroll av samtlige funksjoner, sørger for at Dino DC400Ri kan manøvreres med presisjon under de tøffeste terrengforhold.

– Dino DC400Ri er en borrigg som kombinerer alle de beste funksjonene fra mange års konstruksjonserfaring i denne bransjen, sier Ilkka Lahdelma, Product Line Manager Surface Drilling, Sandvik Construction.

Drivstoffgjerrig motor

Dino DC400Ri leveres med siste nytt innen drivstofføkonomisering. Dette består av elektrisk lastovervåkning, termostatstyrte kjølevifter, et hydraulisk styringssystem for kompressor som benytter den nyeste teknologien, optimalisering av luftlinjer og en drivstoffeffektiv Tier 4 Final-motor.

Sammen sørger alle disse funksjonene for svært lavt drivstofforbruk.

Enkelt vedlikehold gjennom servicepunkter på bakkenivå, integrert diagnostikk og små transportdimensjoner er likeledes store fordeler ved den nye riggens utførelse.

Bygget på erfaring og tilbakemeldinger fra kundene

Dino DC400Ri er et resultat av årelang konstruksjons- og bransjeerfaring.

– Dino DC400Ri er en borrigg som kombinerer alle de beste funksjonene fra mange års konstruksjonserfaring i denne bransjen, sier Ilkka Lahdelma, Product Line Manager Surface Drilling, Sandvik Construction.

– Denne erfaringen har vi selvfølgelig kombinert med tilbakemeldinger fra våre kunder.

 

Fakta Dino DC400Ri

Hulldiameter 51–76 mm
Borstål R32, T35, T38
Bormaskin RD414, 14 kW
Motortype Volvo TAD570VE Tier4 Final
Motoreffekt 105 kW
Spyleluft 3,5 m3/min, opp til 8 bar
Kontrollsystem Radiofjernstyring
Total vekt Ca. 10 000 kg (uten tilleggsutstyr)

 

Leave a comment