Conpot
  • Milwaukee m18 SMS216

Kompakt og batteridreven kapp- og gjærsagen

Milwaukee utvider sin M18-serie med lanseringen av den mest kompakte 18 volt kapp- og gjærsagen på markedet.

Den nye sagen skal i følge produsenten være en ekte problemløser, med en kapasitet på opp til 100 kutt på én lading (50 x 100 mm furu)

Så hvilke fordeler vil du si denne sagen har?

– I motsetning til andre batteridrevne kapp / gjæringssager, har Milwaukee M18 SMS216 doble glideskinner og kulelagre som gir lette og myke bevegelser under arbeidet. Med en vekt på kun 14 kg og et praktisk bærehåndtak er sagen lett å transportere og flytte rundt på området sier Magnus Karlsson, Trade Marketing Manager i Milwaukee.

Kapasitet

Sagen har et tynt blad på 216 mm, som har en kuttekapasitet på opptil 270 x 60 mm. Videre har den 50 graders skråkapasitet til høyre og venstre, og en gjæringskapasitet fra 48 ° til -2 grader. Samtidig har den en kapasitet på opp til 100 kutt i 50 x 100 mm furu på én opplading.

Milwaukee M18

Batteriet fungerer på mer enn 55 verktøy i M18-serien

Enkel og praktisk

M18 SMS216 er utstyrt med justerbar laser for rask indikasjon av saglinjen og integrert LED-lys som lyser opp arbeidsområdet. I tillegg leveres M18 SMS216 har en robust metallsokkel med faste gjæringsstopp for repeterende kutt og kan kalibreres hvis behovet skulle oppstå. Sagen har to integrerte utsugningsadaptere kompatible med Milwaukees støvavsugssystem som fjerner opptil 80 % av alt støv.

M18 SMS216 har en god transportsikring som holder saghodet på plass under transport.

Den kraftige sokkelen og den høye anlegget gir maksimal støtte for større materialer og gir ekstra bekvemmelighet og sikkerhet under krevende oppgaver.

Funger på 55 verktøy

Drevet av Milwaukees revolusjonerende M18 Redlithium-ion batterier, er M18 kapp/gjærsagen kompatibel med den omfattende M18-serien, som består av mer enn 55 verktøy. Verktøy som alle kan brukes med det samme batteriet.

Stikkord: