Conpot

Har du sett Midtstøl Transport sin R730?

Midtstøl Transport har noen tøffe biler. Deriblant er Scania R730 som er bygget for å trekke både tungt og stort.

Vi i Conpot har tildligere uttrykt vårt fasinasjon for tøffe og spesiallakkerte bilder og maskiner.

Sånn sett passer Midtstøl Transport AS godt inn. Deres biler er et blikkfang, som er meget godt synlig langt veien. Fordi bilen og førerhuset er et enormt lerret, og ett massivt blikkfang. Selskapet bruker bilen til sitt fulle, og det er liten tvil hvem som eier den.

Midtstøl Transport AS

Midtstøl Transport AS er et privateid selskap, som ble etablert så langt tilbake som i 1929.

Selskapet holder til i Arendal, og har spesialisert seg på alt innen kranløft (mobilkraner og bilkraner), båttransport, spesialtransport, elementtransport, sideløftere, biler med krokløft, tippbiler for transport av asfalt og andre masser, utleie av lagercontainere, riving av bygg samt renovasjon fra A til Å.

Tips oss

Vil du tipse oss om spennende videoer fra YouTube? Send link på mail til presse@conpot.com, eller tips oss på www.facebook.com/conpot

Stikkord: