Conpot
  • Scania Approved

Norsk Scania innfører 12 måneder bruktbilgaranti

Nå fjerner Norsk Scania all risiko ved kjøp av en brukt bil. En brukt bil som merkes med Scania Approved er nå dekket i 12 måneder eller 180 000 km.

TorsteinHvile

– Se etter Scania Approved- merket neste gang du besøker din Scania-forhandler, sier Torstein Hvile

Bilen er dekket i 12 måneder eller 180 000 km – avhengig av hva som kommer først.

Garantien omfatter motor, clutch, girkasse, retarder, mellomaksel og drivaksel og gjelder i hele Europa.

Videre gjelder dennne garantien både for 4×2- og 6×2-biler, under forutsetning at de ikke er eldre enn 72 måneder. Bilen må ha vært gjennom Scanias 108-punktsinspeksjon. Service må utføres til avtalt tid og på et godkjent Scania-verksted.

Kalles Scania Approved

Kjøretøy merket med Scania Approved har blitt grundig vurdert og rangert av Scanias utdannede teknikere.

Når du ser kjennemerket «Scania Approved», vet du at våre teknikere har gjort en grundig vurdering av bilens tilstand og eventuelle behov for reparasjoner. Du kan også være trygg på at drivverket er i god stand og at kjørelengden er korrekt.

Skal være trygt for kjøperen

– Når Scania setter sitt navn på et produkt, står hele organisasjonen bak. Du får ikke bare en bil du kan ta i bruk med en gang, men tillit og troverdighet. Du har hele Scanias nettverk stående klare til å hjelpe deg ved feil. Se etter Scania Approved- merket neste gang du besøker din Scania-forhandler, sier Torstein Hvile, avdelingsleder på Norsk Scanias bruktbilsenter på Kløfta.

Stikkord: