Conpot

Inngår avtale med Powel om Gemini Entreprenør løsninger

Powel annonserte i går en rammeavtale med Skanska om bruk av Gemini 3D løsninger for Entreprenør, som hovedverktøy for geomatikere og stikningsingeniører i selskapet.

Powel Gemini blir Skanskas hovedløsning for geomatikere i Norge. Etter en kort prøveperiode hos Skanska falt valget på Gemini 3D Entreprenør og løsningen vil i løpet av 2014 og 2015 tas i bruk hos Skanska Norge AS.

140 geomatikere får opplæring

bard-benum

Powel befester sin posisjon som markedsleder innenfor teknisk programvare i entreprenørbransjen, sier Bård Benum

15 nyansatte i Skanska Norge AS ble i høst de første brukerne til å gjennomgå opplæring i Gemini 3D Entreprenør. I løpet av 2015 vil Skanska gjennomføre ytterligere opplæring blant deres 140 geomatikere.

Skanska AS sine datterselskaper Vassbakk & Stol og Marthinsen & Duvholt er allerede aktive brukere av Gemini 3D Entreprenør.

750 kunder

Med denne avtalen blir Skanska en ny og aktiv kunde som tar i bruk Gemini 3D som hovedløsning. Gemini 3D Terreng benyttes nå av over 750 kunder i Norge. I tillegg er det utstedt over 450 studentlisenser av løsningen, hvor Gemini Terreng benyttes blant annet i undervisningen ved Høyskolen i Bergen, Gjøvik og Telemark.

En viktig kontrakt

– Sammen med rammeavtalen med Statens Vegvesen fra tidligere i år, befester dette Powel sin posisjon som markedsleder innenfor teknisk programvare i entreprenørbransjen, sier Bård Benum, administrerende direktør i Powel. Dette er en stor og viktig kontrakt for oss og Powel ser frem til det videre samarbeidet.

– Skanska valgte å satse på Gemini Entreprenør da dette gir den mest komplette løsningen for vår virksomhet, og at programvaren er tilpasset norske standarder, sier Trond Petter Eide, direktør i Skanska Survey. I tillegg var det viktig for oss at Powel har vist vilje og evne til utvikling, og at de er åpne for våre innspill slik at vi har muligheten til å påvirke videre utvikling av programvaren. I Powel har vi tro på at vi har en samarbeidsparter med spisskompetanse innenfor sitt fagområde.

 

Stikkord: