Conpot

Bulder arrangerer åpen dag

Om du er i nærheten av Solbergmoen, i dag eller i morgen, så anbefaler vi deg å dra på åpen dag til Bulder Maskin

Bulder arrangerer åpent hus i lokalene i Tverrveien 3 på Solbergmoen

Åpningstidene er:

  • Fredag 17. oktober kl 10.00 – 18.00
  • Lørdag 18. oktober kl 10.00 – 14.00

Bulder Maskin og Bulder Verksted viser frem sitt store spekter av maskiner, utstyr, deler og tjenester. Man kan blant annet få sett på Kato beltemaskiner, Terex minigravere, Terex hjullaster, Terex hjulmaskin, Atlas hjulmaskin og Eddie hammere.

– Jeg oppfordrer alle til å ta turen for å prøvekjøre maskiner og en hyggelig maskinprat. I anledning med arrangementet har vi mange gode tilbud på maskiner, utstyr, deler og tjenester. I tillegg har vi enkel servering av mat og drikke sier Hilde Jacobsen Lund, Markedssjef i Bulder Maskin AS

 

Stikkord: