Conpot
  • QAS 60

Ny QAS 60-generator gir effektiv transport

For å dekke etterspørselen etter mer effektiv transport introduserer Atlas Copco en ny, oppdatert versjon av sin populære QAS 60-generator.

Man kan transportere 12 QAS 60-generatorer på en 13,7 meter lang lastebil eller 11 enheter i en standard 12,19 meter lang ISO-container, noe som gir en markant lavere miljøbelastning.

– Transportkostnadene er en viktig faktor for kundene våre, særlig de som jobber i leasingbransjen, forklarer Fredrik Ålund, Business Line Manager i Atlas Copco Construction Technique Scandinavia med ansvar for portable kompressorer, generatorer og pumper. – Den nye QAS 60 er under 2,4 meter lang, så den kan plasseres på tvers av en lastebil. Dermed blir det ikke bare plass til flere enheter på lastebilen, men også lastingen og lossingen blir lettere.

Nye QAS 60 har samme produksjonsevne og ytelse som forrige modell, takket være Perkins-motoren. Den eneste større endringen er dynamoen, som nå er en mindre Leroy Somer-modell.

I tillegg til bedre transportkapasitet har QAS 60 de funksjonene og fordelene kundene setter pris på, og som de har lært seg å forvente. QAS 60 har et sterkt, støtsikkert deksel belagt med Zincor-stål og en robust ramme montert på meier, og er skapt for å levere presis og stabil energi selv under ekstreme værforhold. Oppetiden er lang takket være et serviceintervall på 500 timer og enestående tilgang til alle servicepunkter. Den sterke konstruksjonen og kvalitetskomponentene sikrer enestående gjensalgsverdi.

QAS 60-kontrolleren er oppdatert til en førsteklasses modell som snart tas i bruk for alle QAS- og QAC-generatorer fra Atlas Copco. Den nye Qc1103-kontrolleren er standardutstyr på QAS 60. Qc2103 er tilgjengelig som ekstrautstyr. De nye kontrollerne har et stort heldigitalt display som muliggjør mye mer inn- og utmating, og som kan programmeres for loggføring, strøm- og energimåling og lastutjevning. Qc1103-kontrolleren kan brukes til å koble flere generatorer parallelt via USB, noe som gjør den mer fleksibel.

Stikkord: