Conpot

Volvo satser på bruktmaskin-App

Volvo Construction Equipment har lansert en app som er laget for å gi kundene enkel tilgang til hele lageret av brukte maskiner i regionen via Apple eller Android smarttelefon eller nettbrett.

Screenshot_2014-10-14-09-12-48

App’en finnes i AppStore og PlayStore under «Volvo Construction Equipment»

App’en er tilgjengelig for gratis nedlasting fra både AppStore og PlayStore, og inneholder ikke bare detaljer om alt brukt utstyr som er tilgjengelig, men også kontaktinformasjon for hver enhet. App’en inneholder også en komplett forhandlersøkefunksjon for å innlemme Volvo CE bruktmaskinforhandlere i EMEA’s geografiske område, og har dessuten en bestemt søkefunksjon kalt «Volvo Approved Used».

Når vi nevner denne kunderelaterte og brukervennlige utviklingen, så uttalte Rental og Remarketing-direktøren for Volvo CE’s salgsregion EMEA, Nick Rose følgende:

– Vi vet at flere og flere kunder leter etter brukte maskiner ved hjelp av mobile enheter. Opp til 40% av dagens søk etter brukte maskiner skjer via mobile enheter, så denne app’en setter Volvo CE og våre forhandlere i en førsteklasses posisjon for å imøtekomme dette behovet i forhold til brukt utstyr.

Vil selge mer brukt

Det er tenkt at app’en vil utvide kundegrunnlaget for brukt utstyr og gi en betydelig økning i antall produktkortvisninger.

– Innføringen av app’en vil fundamentalt endre måten kunder leter etter brukt utstyr til salgs på, sier Nick. – Via app’en vil kunder være i stand til å kontakte den spesifikke forhandleren. Da de kommer til å forholde seg direkte til forhandleren, vil de også potensielt ha tilgang til andre forhandlertilbud som finansiering, eller til og med garantier.

25 språk

Volvo’s bruktmaskin-app. er tilgjengelig på 25 språk, og gir umiddelbar tilgang til databasen med brukt utstyr, både Volvo-maskiner og andre merker, som er tilgjengelig i det geografiske området til EMEA gjennom deltakende Volvos forhandlernett.

Nick sa videre at: – Det er ingen tvil, utviklingen og gjennomføringen av denne app’en vil tiltrekke seg flere kunder til Volvo-forhandlerne i EMEA-området. Videre tror jeg denne utviklingen vil gjøre det mulig for våre forhandlere å være mer effektive og konkurransedyktige når det kommer til tilbudet av brukt utstyr.

App’en finnes i AppStore og PlayStore under «Volvo Construction Equipment». Appen er tilgjengelig i salgsregion EMEA (Europa – Midtøsten – Afrika

Stikkord: