Conpot
  • GLI DeciLED

Utvider 10.8 volt-serien for profesjonelle

Bosch utvider sitt eksisterende utvalg av trådløse systemverktøy i 10.8 volt-klassen med flere nye verktøy med optimalisert kraftforhold til vekt og størrelse. Vi har sett nærmere på GLI DeciLED Professional trådløse arbeidslys

GLI_DeciLED

2 lysinstillinger som sikrer god sikt på alle lokasjoner og i alle posisjoner.

Målet med denne serien er at fagfolk skal kunne jobbe raskt, effektivt og lenge – særlig ved arbeid på trange steder som er vanskelige å nå.

Alle verktøy i serien er drevet av et utskiftbart 10.8 volts litium-ion-batteri som kan brukes i alle verktøy i samme voltklasse. “Flexible power system“ sørger for kompabilitet med alle eksisterende verktøy (power tools) og ladere innen én voltklasse for å tilby profesjonelle håndverkere planlegging og kostnadssikkerhet.

Et allsidig verktøy

GLI DeciLED Professional har totalt ti LED-lys og to lysinstillinger som sikrer god sikt på alle lokasjoner og i alle posisjoner.

Arbeidslyset skal i følge Bosch være eksepsjonelt allsidig på med sine ulike mekanismer for festing og setting av lysvinkel. Lykten har en sammenleggbar fot med god stabilitet og en bevegelsesvinkel på 200 grader.

Den kan henges på stiger og stillaser ved hjelp av en integrert krok eller festes til arbeidsklær med en karabinkrok. Lykten kan i tillegg festes til metallflater med en sterk magnet. Dette gjør det mulig for brukeren å raskt og enkelt velge riktig lysvinkel samtidig som han har begge hendene ledige. En annen funksjon som gjør GLI DeciLED Professional til et effektivt arbeidslys er dens robuste LED-lys.

 

Spesifikasjoner GLI DeciLED Professional
Batterispenning 10.8 V
Batterikapasitet 1.5 / 2.0 / 4.0 Ah
Levetid på lyseste nivå med 2.0 Ah battery 6 h
Lysstyrke Ca 350 lx
Dimensjoner (lengde x bredde x høyde) 139 x 50 x 68 mm
Vekt inkludert 2.0 Ah batteri 400 g

GLI DeciLED_1

Stikkord: