Conpot
  • ryobi motorsag

Kraftig batteridreven motorsag

Kombinasjonen av den nye, innovative 36V Lithium+ max power batteriteknologien og høy ytelse fra den børsteløse motoren gjør nye sagen RCS36X3550HI til en kraftig batteridrevet motorsag.

Fakta RCS36X3550HI
Motor: Børsteløs
Batteri: 36V 5,0 Ah
Sverdlengde: 35 cm, Oregon®
Kjedehastighet: 21 m/s
Kjedebrems / Motorbrems: Mekanisk / Elektrisk
Kjedespenning: Verktøyløs
Kjedesmøring: Automatisk
Anti-vibrasjonshåndtak: Ja
Vekt: 5,5 kg
Garanti: 2 år

Sagen skal i følge produsenten levere ytelse som direkte kan sammenlignes med bensindrevne motorsager, bare uten utslipp og halve støynivået. Kutt i forskjellige treslag skal gå som en lek takket være den høye kjedehastigheten på opp til 21 m / s

Ryobis 36V Lithium+ batteriteknologi blir nå oppdatert med max power-systemet som genererer opp til 2 ½ ganger mer kraft sammenlignet med forrige generasjon. Det kompakte og lette 5,0 Ah batteriet gir opp til 160 kutt per lading (ved diameter på 10 cm). Den effektive børsteløse motoren leverer høyt dreiemoment, utmerket holdbarhet og balansert vektfordeling.

Den forbedrede ytelsen åpner for nye bruksområder der batteridrevne motorsager tidligere ikke har vært kraftige nok. Den nye Ryobi motorsagen er i tillegg stillegående, kraftig, lett å starte og du slipper oljeblanding, eksos eller en brysom ledning.

– Motorsagen skal passe perfekt til hagearbeid, kutting av ved eller på arbeidsplasser med begrenset plass, sier Fredrik Backert, Trade Marketing Manager hos Ryobi.

Den batteridrevne motorsagen leveres med enkel, verktøyløs kjedestramming, 35 cm OREGON® sverd, automatisk kjedesmøring, mekanisk kjedebrems og elektrisk motorbrems for maksimal sikkerhet. Sagen er utstyrt med mykt gummiert grep og anti-vibrasjonshåndtak for komfort og vekten er kun 5,5 kg.

 

Stikkord: