Polarflex Norge AS introduserte i fjor fleksible frostfrie vann og avløpsslanger som har blitt svært godt mottatt i Norge.MATTEBILDE 3

– Vi kan nå konstatere at våre frostfrie vann og avløpsslanger har vært i bruk på en rekke byggeplasser, hytter og landbruket. Tilbakemeldingene har vært super positive, sier Carl Ronny Olsen.

Nå lanseres Polarflex is- og snøsmeltingsmatter

– Våre Polarflex matter er utviklet og produsert i den hensikt å gi deg som forbruker en forenklet hverdag under vinterperioden for din egen sikkerhet (skliulykker) eller som et hjelpende element for oss alle, de eldre og funksjonshemmede i både det private og offentlige som et is og snøsmeltingsprodukt, sier Carl Ronny videre.

Sklisikre is- og snøsmeltingsmatter er et produkt som smelter is og snø ved kontakt, du får rett og slett snø og isfrie områder. Mattene skal holde i en årrekke. De er lette, mobile og du kan seriekoble flere matter sammen på en strømkurs.

Bruksområdene er uendelige og er til hele privatmarkedet som næringslivet.

– Tenk deg og ha snøfrie trapper, inngangspartier, garasjen eller til butikker, næringsbygg, restauranter, eller for den saks skyld på tak for gårdeierne. Flere av våre kunder har allerede brukt disse mattene for lett teletining, tildekking av maskiner og redskap, lagt ut på skips dekk osv. Vi har til og med fått bestillinger på matter som skal legges på Caravan og bobil tak, forteller Carl Ronny Olsen.

Fantasien setter begrensninger

I følge produsenten er fra utallige bruksområder, og det er kun fantasien som bestemmer. Produktene er produsert i USA og har vært levert til den Nord Amerikanske markedet og Canadiske i 11 år. Nå skal altså Polarflex Norge AS skal bygge dette opp i hele Europa fortrinnsvis kalde områder. Produktene har alle godkjenninger som blant annet Nemko og EX sertifisering for oljeindustrien.

Polarflex mattene er lette å legge ut og rulle sammen når våren kommer igjen. Kvaliteten er naturgummi (som bildekk) og har svært lang levetid. Standard mattene er 0,5 mm tykke, mens industrimattene er 1 cm tykke. Alt går på 220 v og alle mattestørrelser kan seriekobles på en kurs.

– Våre matter er uten sammenligning mindre kostnadskrevende en og installere nedgravde / innebygde snø og is smeltesystemer. Våre matter kan leveres med automatisk av og på funksjon med en temperatur styrt sensor. De kan også koples opp mot for eksempel «Ring huset-hytta varm systemer» så har du snø og isfrie partier når du ankommer din destinasjon, sier Carl Ronny.

Leave a comment