Conpot

MEF og Hymax arrangerte tur til Belgia

I år gikk MEF region Buskerud, Vestfold og Telemark sin regionstur til Belgia og Antwerpen. Blant annet var de på besøk hos Hyundai Europa. Se bilder fra turen her.

MEF avdeling Telemark, sto som arrangør for årets regionstur, som gikk til Antwerpen.

I samarbeid med Hymax AS og SG finans var deltakerne på besøk hos Hyundai Europa.

Et variert program

Det var totalt 54 deltakere fra regionen. Flere av damene brukte fredagen til sightseeing. Det resterende besøket var mer interessert i anleggsmaskiner. De startet dagen på det europeiske lageret av maskiner, hvor det sto mellom 300 og 400 maskiner. Turen fortsatte til delelageret, og til slutt sto Hyundai sitt utviklings- og forskningssenter for tur. På senteret utdanner de teknisk og servicepersonell for hele Europa. I tillegg til å ha kjøreopplæring for Hyundaikunder.

Group picture

Det var totalt 54 deltakere fra regionen.

Etter en hyggelig lunsj fikk alle prøvekjøre forskjellige Hyundai-maskiner. Både gravere og hjullastere mellom 14 og 31 tonn sto til disposisjon for deltakerne.

Lørdag ble det arrangert kanaltur til Gent, for de som ønsket å oppleve Belgia.

MEF 66

Både gravere og hjullastere mellom 14 og 31 tonn sto til disposisjon for deltakerne.

MEF 78

Etter en hyggelig lunsj fikk alle prøvekjøre forskjellige Hyundai-maskiner.

MEF 03

På Hyundai sitt utviklings- og forskningssenter utdanner de teknisk og servicepersonell for hele Europa. I tillegg til å ha kjøreopplæring for Hyundaikunder.

MEF 33

På Hyundai sitt utviklings- og forskningssenter utdanner de teknisk og servicepersonell for hele Europa. I tillegg til å ha kjøreopplæring for Hyundaikunder.

Flere ben å stå på

Hyundai holder ikke bare på med anleggsmaskiner og biler.

– Under arrangementet kunne Hyundai informere om deres skipsbyggingsdivisjon, som er verdens største. De bygger mellom 90 og 100 skip i året. De har nå fått bestilling fra et stort rederi, på bygging av hele 6 av verdens største containerskip, forteller Knut Tangen i Hymax AS.

Stikkord: