Conpot
  • Transportmessa

En variert og spennende transportmesse

Årets store happening for alle innen transport, er etter min mening er transportmessa på Gardermoen. Fra 4 – 6. september kunne interesserte få med seg både nyhetene, stemningen og folkelivet.

Jeg blir stadig overrasket over hvor mangfoldet blant utstillere, antallet spennende produkter, og nivået av innovasjon i bransjen.

Transportbransjen er dyktig på å fornye seg selv. Det er enkelt å trekke inn euro 6 som et eksempel, men jeg blir mer fasinert over alle andre produkter som forenkler arbeidshverdagen, og effektiviserer transporten.

Et annerledes arrangement

Transportmessa skiller seg positivt ut fra andre messer i måten den er lagt opp på. Messa arrangeres i en eneste lang gate, og besøkende går fra A til Å og tilbake til A for å komme seg hjem på slutten av dagen. Dermed får alle besøkende med seg alle standene, og ingen blir glemt. I slutten av gata står Volvo, Mercedes, Man og Scania, dermed sikrer man også at alle besøkende faktisk må innom alle. For alle skal jo innom disse standene i løpet av besøket. Dette er en kreativ løsning som fungerer.

Transportmessa 2

Transportmessa traff godt med været også i år. I godt vær så trives også folket langt bedre. Humøret blant både utstillere og besøkende er godt.

Messa arrangeres på Gardermoen. Dette er praktisk med tanke ankomst, enten med bil eller fly. Området byr dessuten på mange hoteller, med tanke på overnatting. Imidlertid kommer og går shuttlebussene litt som det passer sjåføren virker det som. De klokkeslettene for avreise man fikk oppgitt var ikke til å stole på, og vi holdt dermed på å miste flyet hjem igjen.

Utstillerne

Utstillerne leverer og viser frem det meste man måtte trenge i transportbransjen, og de største aktørene er til stede.

Variasjonen fra stand til stand er stor. Dette gjør messa til en spennende plass i trø rundt. Dagene går fort på transportmessa, og jeg anbefaler at man bruker to dager, om man er meget interessert i utstyret.

De store bilmerkene står lengst inn på messa. Disse har med seg nyhetene sine, noe som igjen sikrer at publikum dras gjennom hele området.

Transportmessa 3

Stikkord: