Conpot
  • Selected Used Trucks

Lanserer Selected Used Trucks

Volvo lanserer nå Volvo Selected, bruktbiler med drivlinjegaranti. Kjøretøyene skal ha komplett servicehistorikk, begrenset alder og kilometerstand.

– Vi ønsker å fremheve de nyere brukte bilene og det er bare utvalgte biler som skal selges under begrepet Volvo Selected. Disse bilene skal man trygt kjøpe uten å føle noen usikkerhet. Begrepet Volvo Selected har premiere på årets utgave av TransportmMessa, kan Daniel Hertzman fortelle. Han er bruktbilansvarlig i Volvo Truck Center, Volvos, eget forhandlernett i Norge.

Brukte lastebiler under dette begrepetvil bli utstyrt med spesielle dekaler og noen ganger spesiell dekor, for å vise at dette er nyere lastebiler med kjent servicehistorikk.

Kontrollert og godkjent

– Disse bruktbilene er ikke eldre enn 4 år, vi har en fullstendig servicehistorikk som kjøperen får tilgang til, bilen har gjennomgått en spesiell kjøretøykontroll der vi kontrollerer et 100-talls punkter, kan Herzman fortelle.

I kontrollen bilene går igjennom inngår motordiagnosetest, og full funksjonstest av kjøretøyet. Disse bruktbilene har minimum 50 prosent dekkmønster og minimum 50 prosent igjen av bremseklosser eller band.

– Drivlinjegarantien dekker det aller meste og gir en stor grad av trygghet for kjøperen. I tillegg er Volvo Action Service, inkludert, en tjeneste der sjåføren ringer et alarmnummer om han behøver hjelp, uansett hvor i Europa han er, slutter Daniel Hertzman som er godt fornøyd med at han nå kan selge bruktbiler under det nye navnet som altså innebærer en stor grad av sikkerhet for kjøperen.

På Furuset har Volvo Truck Center innredet en del av bruktbilhallen slik at de finere bilene som skal selges som Volvo Selected, kan fremvises i hyggelige omgivelser. I hallen er det pyntet opp med mye lys og store bilder på veggene.

Volvo Selected har en tid vært på markedet i bl.a Sverige og Storbritania. På litt sikt er det meningen at Volvo Selected skal innføre i hele det norske forhandlernettet.

Stikkord: