Conpot
  • Bobcat E19

Nye modeller i 1,5 – 2,0 tonn segmentet

Bobcat lanserer nå 3 nye minigravere i kompaktklassen. Maskinene veier mellom 1,7 - 2,0 tonn, som er en stor klasse i det norske markedet.

Maskinene er bygget helt fra grunnen, der E17 og E19 er konvensjonelle maskiner med overheng, mens E20 er korthekkmaskin, der selv hytta svinger innenfor beltene.

E17-E19-E20 2

De nye modellene heter E17, E19 og E20, og erstatter de tidligere modellene E14 og E16.

De nye modellene heter E17, E19 og E20, og erstatter de tidligere modellene E14 og E16. De har et helt nytt førerhus, som har videreført Bobcat sin filosofi, å levere hytter med god plass og ergonomi. Store vindusflater gir god oversikt, og en bred dør gir et enkelt innsteg. E19 og E20 kan leveres med knappebetjent bomsving og tilleggshydraulikk, som er med på å øke komforten vesentlig.

Alle modeller har breddbart understell fra 98 cm til 136 cm, og leveres som standard med førerhus, men kan også leveres med canopy; tak og veltebøyle. Disse maskinene er godt egnet for utleiemarkedet. Førerhuset leveres som standard med 2 arbeidslys på taket.

E17 og E19 er konvensjonelle maskiner, med et lite overheng. E20 derimot, er fullstendig korthekk, der selv det fremre hjørnet på hytta svinger innenfor beltet. Dette gir en svært kompakt maskin, men som likevel har god plass i hytta for føreren, og god stabilitet.

Bobcat sine ingeniører har under utviklingen av de nye modellene lagt vekt på bruker- og servicevennlighet. Enkel tilgang og store luker til daglige vedlikeholdspunkter er enkelt for føreren, og gjør at det daglige vedlikeholdet tar minimalt med tid.

E20-E19-E17

Alle modeller har breddbart understell fra 98 cm til 136 cm

Stikkord: