Conpot

T-serien er kåret til «Truck of the year 2015»

Juryen som besto av 25 journalister som representerte 25 fagblader fra hele verden, vurderte Renault Trucks T-serie som det mest verdifulle bidraget på veitransportsektoren dette året, og vant dermed prisen «Truck of the year 2015».

Juryen tildelte Renault Trucks T-serien prisen basert på en rekke kriterier som: teknologisk innovativ, komfort, sikkerhet, kjøreegenskaper, drivstoffeffektiv, den lave miljøbelastningen og ikke minst totale kostnader ved bruk. T-seriens «state of the art»-aerodynamiske design så vel som førerkomforten både bak rattet og i sengen ble fremhevet som spesielt viktige områder som lå til grunn for utnevnelsen.

– Renault Trucks T-serie kombinerer tidligere modellers fortrinn med de siste høyteknologiske løsninger blant et stort antall nyttekjøretøyer over hele verden, oppsummerte Gianenrico Griffini, juryformann i juryen som kårer Truck of the Year. – Dette har resultert i lanseringen av en av de mest interessante lastebilene de siste årene.

Ved mottagelsen uttrykte konsernsjefen ved Renault Trucks Bruno Blin stor glede over å ha blitt tildelt utmerkelsen.

– Jeg er stolt og glad over å ha mottatt denne og vil gjerne dele dette med alle de som jobber i vårt selskap rundt om i verden. Denne utmerkelsen gjør oss stolt, men den vil også skape økt entusiasme for våre produkter både hos de som kjøper bilen og de som bruker den. For ett år siden tok Renault Trucks steget inn i en ny æra ved å lansere en helt ny modellserie. Utmerkelsen er uten tvil et viktig bidrag til å styrke Renault Trucks merkevareposisjon og jeg er overbevist om at den anerkjennelsen som ligger i det faktum at 25 uavhengige journalister fra 25 europeiske land utpekte den nye T-serien til vinner vil være et godt argument i dialogen med nye kunder, sier Bruno Blin avslutningsvis.

Stikkord: