Conpot

Ny selger til Beck Maskin AS

Kjell Ove Fagerland er ansatt som selger i Beck Maskin AS, og skal jobbe med merkene Airman, Atlas, Canycom, Gehl og Kobelco

Kjell Ove Fagerland er ansatt som selger i Beck Maskin AS. Fagerland som har lang fartstid innenfor salg og kundebehandling, skal i hovedsak jobbe med anleggsprodukter fra Airman, Atlas, Canycom, Gehl og Kobelco i områdene
Nordre-Buskerud og Oppland.

– Jeg ser virkelig frem til å få kommet i gang med jobben og jeg er meget glad for å få representere produkter med god kvalitet fra en bedrift som har samme holdning ovenfor kunder som meg, sier Kjell Ove.

Kjell Ove har troen på at han kan forsterke en fortsatt positiv utvikling av Beck Maskin AS i Norge (og Sverige) og at Beck Maskin AS vil være en vinnende aktør innenfor maskinmarkedet både nasjonalt og lokalt.  Fagerland kommer fra stillingen som salgssjef i Hako Maskin AS og tiltrådte stillingen hos Beck Maskin AS 1. september. Vi ønsker han varmt velkommen.

Stikkord: