Conpot
  • wibe ladder

Ny, smart arbeidsplattform

Wibe Ladders lanserer nå ny arbeidsplattform, CMP. Forkortelsen står for Compact Mobile Platform, og det er akkurat hva dette er – en kompakt arbeidsplattform som er sikker å klatre og arbeide på – og enkel å transportere.

Wibe ladder

– For til deg som ønsker en plattform som er enkel å håndtere

Konstruksjonen, som veier 24 kilo, består av en stålramme, en solid plattform, to gule rekkverk og flere smarte løsninger som skal underlette det daglige arbeidet. Da den kun består av fire deler er den enkel å montere, og ved transport låses alle delene enkelt fast med rammen.

Punkteringssikre hjul gjør det mulig å flytte plattformen, og en smart avfasning på rekkverket gjør det enkelt å rulle plattformen gjennom en døråpning. Rammene heller innover for økt stabilitet og plattformen på 1200 x 440 mm gir en stor arbeidsflate som kan justeres i fire ulike høyder opp til 1260 mm. Dypere trinn og et åpent trinn øverst som du ikke trenger å klatre over, gjør det enklere og mer komfortabelt å klatre opp og ned.

– Dette er et produkt som først og fremst henvender seg til deg som ønsker en plattform som er enkel å håndtere, men samtidig som du får en stor og solid plattform på arbeide på, sier produktsjef Robert Agerskog.

– Dersom man bytter arbeidsplass ofte, må gjennom døråpninger eller skal arbeide på trange områder er dette et riktig produkt å bruke. Vi har gjort vurderinger i forhold til transport, montering, klatring og naturligvis arbeidsstillingen – og vi har forsøkt å forenkle så mye som mulig for brukeren i hver detalj.

Wibe Ladders CMP sammenfattet:

  • Kompakt konstruksjon, avfasinng på rekkverket og to punkteringssikre hjul gjør den enkel å flytte rundt på arbeidsplassen.
  • Utsvingt grunnseksjon, dype trinn og åpent trinn øverst gjør den stabil og enkel å klatre og arbeide på.
  • I sammenslått posisjon kan alle deler festes på rammen for enkel transport.
  • Plattform som måler 440 x 1200 mm og kan plasseres på høydene 440, 690, 980 & 1260 mm.

Stikkord: