Conpot
  • Speedhunter r730

Sjekk ut Speedhunters R730

Norsk Scania samarbeidet i 2013 med en av Norges mest fremadstormende og interessante motorsportsutøvere, Fredric Aasbø. Han konkurrerer innen drifting og har i tillegg rollen som tv-vert i programmet «Panser».

I 2014 gjentas suksessen, men denne gangen med en ny bil, nemlig Scanias flaggskip – en Streamline R730 Euro6.

Bilen ble premierevist under et Gatebil-arrangement på Vålerbanen i slutten av mai, med «sladdende» biler i bakgrunnen ble den avbildet. 730en i årets «drakt», som naturligvis matcher Fredrics driftebil.

Heftige biler

Drifting er verdens raskest voksende motorsport, og består av alle høydepunktene fra tradisjonell bilsport satt sammen til en heftig pakke. Bilene har nærmere 1000 hestekrefter og et vanvittig styreutslag, og showet på banen kan best beskrives som høyeksplosivt!

Fredric er en av Norges desidert beste og mest synlige innen sporten, og konkurrerer i Asia, Midtøsten, Europa og USA. Scanias engasjement rundt Fredric og hans team bunner ut i et ønske om å skape engasjement rundt lastebil i det norske motormiljøet, samt støtte oppunder Fredrics satsning på hjemmefronten.

MMG_2912

– I all beskjedenhet vil jeg si at vår splitter nye Euro6 2014-modell Speedhunters Scania R730 er det tøffeste jeg noensinne har sett på norske veier, sier Fredric

En semitrailer som matcher

– Vårt første samarbeid i 2013 ble veldig godt mottatt, og det var utrolig kult å se vårt klassiske Speedhunters-design på noe så massivt som en fullutstyrt Scania R730 med semitrailer. Og i all beskjedenhet vil jeg si at vår splitter nye Euro6 2014-modell Speedhunters Scania R730 er det tøffeste jeg noensinne har sett på norske veier, sier Fredric, full av entusiasme.

Speedhunters som samarbeider med og følger Fredric hele sesongen, er verdens største mediekanal for ny bilkultur og motorsport. Nettsiden består av et dedikert og dyktig team journalister, fotografer og videofotografer rundt om i verden. Hver har de utmerket seg i sine respektive felt, og bringer deres lesere en unik og frisk vinkling rundt bilkulturen. Fra toppen av internasjonal motorsport, til hjemmebygde garasjeprosjekter – samt alt i mellom, har Speedhunters som mål å fange essensen av bilinteresse.

– Vi i Norsk Scania synes det er utrolig spennende og gøy å være en del av Fredrics team. I 2013 fikk vi bekreftet at dette er en arena med voldsomt stor motorinteresse, blant folk i alle aldre. Det er spennende for oss å ta del i samarbeidet, både med tanke på rekruttering og ikke minst være med på å skape engasjement rundt bransjen på nye arenaer. Henvendelsene fra besøkende sjåfører, serviceteknikere og andre bransjerelaterte har vært entydig positive – noe vi naturligvis synes er utrolig gøy! Vi håper mottakelsen av den nye bilen blir like bra. Transport­bransjen er variert, noe vi håper å vise med vår deltakelse på denne arenaen, sier Marked og kommunikasjonsdirektør i Norsk Scania, John Lauvstad, om samarbeidet med Aasbø.

Sammen tok vi hat-trick!

I 2013 endte sesongen med tre førsteplasser i Norden – samt enormt mye synlighet for både utøver, team, racerbil og lastebil. Lastebilen som trekker ekvipasjen har i år fått ny «drakt», dvs. samme farger som Fredrics 2014-løpsbil. Med den nye Euro6-klassifiserte V8-motoren på 730 hestekrefter og 3500Nm håper Fredric og Scania sammen å fange interessen hos motorinteresserte i alle aldre i Norge og Sverige under sommerturnéen.

– Vi er godt etablert i det norske bilmiljøet, og derfor er målet for 2014 å nå enda bredere – også utenfor de stedene vi vanligvis ferdes. Vi skal blant annet til Europas nordligste racerbane, Arctic Circle Raceway i Mo i Rana, og jeg gleder meg veldig, sier Fredric.

MMG_2811

– Transport­bransjen er variert, noe vi håper å vise med vår deltakelse på denne arenaen, sier Marked og kommunikasjonsdirektør i Norsk Scania, John Lauvstad

Følg den aktive motorsportsutøveren via hans Facebook-side: www.facebook.com/OfficialFredricAasbo

Stikkord: