Conpot
  • Milwaukee arbeidsradio

Arbeidsradio med lader og Bluetooth

Arbeidsradioen M18 RC fra Milwaukee, gjør det nå mulig å streame musikk fra hvilken som helst enhet via Bluetooth - opp til 30 meter.

– I dag finner du arbeidsradioer på nesten alle byggeplasser. Med den nye Milwaukee arbeidsradioen får du markedsledende mottak og lyd samt evnen til både å spille musikk trådløst via Bluetooth, og samtidig lade alle M18 ™ batterier – alt uten å gå på kompromiss med hverken mottak eller lydkvalitet. I tillegg gir USB-kontakten mulighet til å lade de fleste elektroniske enheter mer enn 50% raskere enn konkurrerende produkter. Milwaukee M18 RC er også den eneste radioen på markedet som kan brukes med både Milwaukee M18 batterier eller 220-230V, sier Magnus Karlsson, Trade Marketing Manager i Milwaukee.

Arbeidsradioen har en forsterket stålkonstruksjon og aluminiumshåndtak som beskytter mot tøffe forhold på arbeidsplassen. Telefon/mediespiller/MP3  kan oppbevares i et praktisk, forseglet rom som beskytter elektroniske enheter.

Milwaukee M18 RC gir også mulighet til bruke radioen som et bærbart mediesenter,  alt mens lading pågår i den innebygde i tabletholderen.

Med funksjoner som AM / FM-tuner med digital prosessor, justerbar equalizer, høykvalitets høyttalere, integrert flaskeåpner og 40W forsterker, setter den nye Milwaukee arbeidesradioen en ny standard for kvalitet og ytelse.

Stikkord: