Conpot

Nye og kompakte radioer

De nye modellene, DCR019 og DCR020, har kompakt størrelse og lav vekt. De skal være enkel å bære, transportere og oppbevare. Ekstremt robust design med integrert beskyttelsesbøyle for å kunne tåle tøff håndtering på arbeidsplassen.

Nyheter, sport eller musikk … hva du enn ønsker å lytte på så kan du forvente deg krystallklar lyd ut av de nye kompakte radioene, DCR019 og DCR020.

De robuste radioene er designet for å tåle miljøet på arbeidsplassen, de er robuste og er konstruert av slitesterke materialer for å tåle den daglige bruken rundt på arbeidsplassene. De har en integrert beskyttelsesbøyle for å beskytte mot støt og fall. Med en størrelse på 240×245 mm og en vekt på 2,8 kg er DCR019 og DCR020 meget kompakte og enkle å oppbevare når de ikke er i bruk.

Radioene har en overlegen lydkvalitet og begge har 4” høytalere. Velg mellom DAB+/FM eller kun FM (se spesifikasjonene under).

Radioene har 3,5 mm AUX inngang for tilkobling til bærbare enheter som musikkspiller og mobiltelefon. DCR020 har også en integrert boks for oppbevaring og beskyttelse av de eksterne enhetene samt et USB-uttak for lading.

DEWALTs kompakte radioer er kompatible med DEWALTs XR® Li-Ion batterier(10,8 – 18V) som har lang brukstid. Ledning er inkludert for tilkobling til strømkilde. Ledningen oppbevares i radioen når den ikke er i bruk.

Spesifikasjoner / modell DCR019 DCR020
Radiofrekvens FM/AM DAB+/FM
Mulighet for lading USB
3,5 mm AUX-inngang Ja Ja
Enkelt kontrollpanel med opplyst LCD Ja Ja
Integrert oppbevaring Ja
Integrert beskyttelsesbøyle med hull for opphenging Ja Ja
Lengde 240 mm 240 mm
Høyde 245 mm 245 mm
Vekt 2,8 Kg 2,8 Kg
Batteri kompatibelt med DEWALT XR Li-Ion 10,8 – 18V DEWALT XR Li-Ion 10,8 – 18V
Garanti 3 ÅR** 3 år**

*Digital mottaking kun på DCR020

**DEWALT tilbyr 1 års garanti som standard; radioapparatene er forlenget til 3 års begrenset garanti ved registrering i MyDEWALT.

Stikkord: