Conpot

Nye hjullastere fra Wacker Neuson

Wacker Neuson lanserer en ny hjullasterserie med skuffestørrelse mellom 0,6 og 0,95 kubikkmeter.

Wacker Neuson har med innføringen av hjullasterne WL34, WL44 og WL54, totalt elleve ulike modeller med opp til 0,95 kubikkmeter skuffekapasitet.

Mens landskapsarkitekter er avhengige av de kompakte og svært manøvrerbare modeller WL20, WL25 eller WL30 med en skuffekapasitet på 0,2 til 0,45 kubikkmeter

Kunder fra anlegg og vei vanligvis velge sterkere lastere WL50 og WL55 med en spade kapasitet på 0,75 og 0,95 kubikkmeter for effektiv materialhåndtering.

Utleie og byggefirmaer med en stor maskinflåte krever spesielt robuste maskiner som er enkle å betjene og er spesielt lite vedlikehold. De tre nye hjullastere kan score spesielt godt her. De fokuserer på de grunnleggende funksjoner, og kan betjenes raskt og enkelt, noe som er en stor fordel, spesielt med skiftende operatører.

Med de nye maskinene, implementerer Wacker Neuson de krav som selskapet står overfor fra markedet.

– Det er vårt mål å oppfylle våre kunders ønsker best mulig til enhver tid, og for å oppfylle kravene i ulike bransjer, sier Philipp Hedtrich, produktsjef for hjullastere på Wacker Neuson.

– Robuste og enkle å bruke maskiner for lasting og transport av varer over korte avstander har økende etterspørsel. Disse kravene ble implementert med de nye hjullastere. Uten å ofre kvalitet eller at det går i form av sikkerhet, sier Philipp avslutningsvis.

Wacker Neuson_WL34_action

Utleie og byggefirmaer med en stor maskinflåte krever spesielt robuste maskiner som er enkle å betjene og er spesielt lite vedlikehold.

Stikkord: