Conpot

Ny serie dieseldrevne pumper for utpumping av vann

Enhetene på 4”, 6" og 8"– PAS 4, PAS 6 og PAS 8 – leverer topp ytelse og driftseffektivitet for aktører i utleiebransjen og entreprenører som tilbyr utpumping av vann.

Atlas Copco tilbyr allerede elektriske, pneumatiske og hydrauliske nedsenkbare pumper. De dieseldrevne pumpene utvider Atlas Copcos produktsortiment for utpumping av vann i krevende miljøer samt på steder der strøm ikke er tilgjengelig. PAS-sortimentet av selvsugende pumper er best egnet for utpumping av vann som inneholder slitende partikler.

Bruksområdene omfatter utpumping på byggeplasser og gruver, ved oversvømmelser samt ved forbipumping under ombygging eller reparasjon av avløpsledninger for industrier og kommuner.

– Våre kunder jobber under krevende forhold. For å få jobben gjort er de avhengige av rask og pålitelig utpumping, forteller Per Rehn, forretningsutvikler for pumper i Atlas Copcos avdeling for portabel energi.

– PAS-pumpene kombinerer høy ytelse med minimale driftskostnader. For utleieselskaper og entreprenører som driver med utpumping, er dette svært viktig ettersom det gir mulighet for
raskere avkastning på investeringene.

PAS 4, PAS 6 og PAS 8 har en driftsstrømning på 50–600 kubikkmeter per time med en maks. trykkhøyde på opptil 37 meter. Partikler på opptil 76 mm kan passere gjennom pumpen. Pumpene er selvsugende takket være en miljøvennlig, oljefri vakuumpumpe som automatisk primer pumpen. Den høye ytelsen sikres gjennom kvalitetskomponenter, som den pålitelige Kubota-motoren. Den store kjølekapasiteten muliggjør kontinuerlig og sikker drift selv ved pumping på store høyder.

Atlas Copcos PAS-pumper leveres med en innebygd tank som gjør at pumpene kan kjøres over flere dager uten etterfylling.

PAS-pumpenes enkle design og grunnleggende styremodul sikrer enkel bruk. Store paneler gir enkel tilgang til motoren og pumpen for raskere service. Transport, håndtering og lagring forenkles gjennom en kompakt og robust konstruksjon med tilpasning for truckgafler og løfteøyer.

Stikkord: