Borhammerene er testet i et globalt nettverkt av profesjonelle håndverkere som har fått sagt hva de mener om utseende og funksjon.

Dewalts sortiment omfatter alt fra 2 kg. borhammere til 30 kg meislingshammere. Hver modell leveres med avanserte sikkerhetsfunksjoner som er garantert av Dewalts Perfom & Protect-system og beskytter brukerne med reduserte vibrasjoner, momentkontroll og støvhåndtering.

Maskinene er utviklet i Tyskland og er testet i et globalt nettverkt av profesjonelle håndverkere som har fått sagt hva de mener om utseende og funksjon.

Mats Gustafsson, Trade Marketing Manager for Dewalt Norden, forteller:
– Ved å kombinere sterke og effektive profesjonelle el-verktøy med innovative sikkerhetsfunksjoner og egenskaper, har vårt utviklingsteam satt en ny standard innen ytelse og sikkerhet. Dette gjør at brukeren kan ha full kontroll på alle tenkelige bruksområder.

Innen 4 kilos sortimentet

Innen 4 kg sortimentet for borhammere lanserer fire nettdrevne modeller D25413K, D25414KT, D25415K og D25430K. Den nye konstruksjonen gir minimal vekt, større kraft, klasseledende vibrasjonsnivå (8,2m/s²) og ergonomisk design. Borhammerne er ideelle for tunge arbeidsoppgaver som bl.a. meisling og boring i betong, metall, tre og plast. Serien kombinerer en 1000W motor med en uovertreffelig hammermekanisme med 0-4700 slag/min og 4,2J slagstyrke med en rekke innovative sikkerhetsfunksjoner.

Innen 2 kilos sortimentet

Innenfor 2 kg sortimentet lanseres en helt ny 20 mm L-formet SDS-Plus borhammer. Med 6200 slag/min og 1,9J slagstyrke er D25052K optimal for boring i betong med 8-12 mm diameter, men med kapasitet til å bore 20 mm. D25052K inngår i Dewalts Perform & Protect-system og kombinerer et innovativt flatt stempeldesign med et flytende bakhåndtak noe som gir det laveste vibrasjonsnivået i sin klasse med 7,9m/s². Borhammeren har lav vekt, kun 2,6 kg og L-formen gir utmerket balanse og komfort.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *