Conpot

Kjøper Haugaland Transportskole AS

Transportkompetanse Haugesund AS signerte i dag en avtale om kjøp av 100% av aksjene i Haugaland Transportskole AS.

Transportkompetanse Haugesund AS er en ledende kompetanseleverandør og samarbeidspartner for transportbedrifter i Norge. Selskapet tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor drift og utvikling av selskaper, førerkort, etterutdanning av yrkessjåfører, kjøre og hviletidsoppfølging, HMSK/internkontrollsystemer m.v. Selskapet er landsdekkende med 70 ansatte fordelt på 19 avdelinger i Norge

Haugaland Transportskole AS er en av landets største privateide trafikkskoler og hadde en omsetning på over 18 millioner i 2013. Haugaland Transportskole AS er 16 ansatte hvorav 13 er trafikklærere, og leverer opplæring i alle førerkortklasser. Haugaland Transportskole AS ble stiftet i 1998.

Haugaland Transportskole AS skal drives i nåværende form fremover, og har i lang tid hatt delvis felles eierskap med Transportkompetanse Haugesund AS.

Oppkjøpet er en del av Transportkompetanse Haugesund AS sin strategi med en nasjonal satsning på førerkort, og Haugaland Transportskole AS har god erfaring og dyktige medarbeidere med god kompetanse på området som vil styrke Transportkompetanse Haugesund AS i sin videre vei fremover som en nasjonal, ledende kompetanse- og førerkortleverandør sier daglig leder og hovedaksjonær i Transportkompetanse Haugesund AS Svein Ove Vetrhus.

Stikkord: