Conpot

Nordic Trophy 2014

Lørdag den 23. august går den 35. utgaven av Nordic Trophy av stabelen under Elmia Lastbil. Nordic Trophy er et paradis for alle som liker pene og smart bygde lastebiler med fantasifull motivlakkering og prangende innredninger.

I år har vi et sterkt startfelt med deltakere fra hele Europa.

Konkurransen arrangeres av Trailer Magazine. Du som besøker messen kan være med på å utpeke årets vinner ved å stemme på din favoritt i respektive klasse. De fem bilene i hver klasse som får flest stemmer, går videre til finalen.

Et viktig klasse i konkurransen er «Beste påbygg». En ekspertjury med representanter fra de store lastebilprodusentene og lastebilgruppen utpeker vinneren i denne prestisjetunge klassen.

Regjerende Nordic Trophy-mester er Juha Ristimaa fra Finland. Han vant i 2013 med sin 25 meter lange helt motivlakkerte Scania-ekvipasje «Madonna». Juha har ellers vunnet Nordic Trophy hele fem ganger.

Stikkord: