Conpot

Gravemaskin klatrer i 40 graders helling

Denne youtube-filmen viser en Kaiser gravemaskin som viser frem sine imponerende klatreegenskaper i vanskelig terreng.

Kaiser har spesialisert seg på gravemaskiner med gode klatreegenskaper, der fremkommelighet er i fokus. I denne videoen kan man se en Kaiser S2, som demonstrerer dette i Falun, Sverige.

Kaiser vant innovasjonspris på Bauma

Den prestisjetunge innovasjonsprisen presenteres hvert tredje år under Bauma. Blant 156 innleverte forslag, ble 15 banebrytende nyheter valgt ut til en finalerunde. Det ble så plukket ut vinnere i fem kategorier. Kaiser vant som sagt designkategorien.

Intelligent design

Kaiser forteller at de har tenkt på dynamisk og samtidig funksjonell design i hvert element i maskinene. Enten det er snakk om førerhuset, innvendig eller utvendig synsfelt, eller plassering av oppvarming og aircondition-systemet.

Klatregravemaskiner er bygget for bruk i krevende og utilgjengelig terreng. Sjåføren tilbringer ofte mer tid på jobben sammenlignet med andre byggeplasser. Derfor har førerhuset blitt bygget med behovene til brukeren i tankene.

Takket være et lavt tyngdepunkt, kan S10 og S12 skryte større stabilitet i ekstreme bakker.

Tips oss

Vil du tipse oss om spennende videoer fra YouTube? Send link på mail til presse@conpot.com, eller tips oss på www.facebook.com/conpot

Stikkord: