Conpot

Stabile boligpriser i sommervarmen

Kvadratmeterprisen på brukte OBOS-boliger i Oslo-området var 0,4 prosent lavere i juli enn i juni.

– Juli er normalt en stille måned i boligmarkedet. Til tross for de varme ukene vi har hatt nå, har prisene holdt seg nokså stabile gjennom sommeren. Salget har også vært godt, med 440 boliger solgt. Det er 46 flere enn i juli fjor, sier kommunikasjonsdirektør i OBOS, Åge Pettersen.

I juli var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for brukte OBOS-tilknyttede boliger i Oslo-området 43 056 kroner. Kvadratmeterprisen er 0,4 prosent lavere enn i juni, og 2,1 prosent høyere enn i juli 2013.

Hittil i år har prisene for brukte OBOS-tilknyttede boliger i Oslo-området steget med 7,8 prosent.

I juli ble det foretatt 440 eierskifter tilknyttet OBOS mot 829 i juni og 394 boliger i juli 2013.

Stikkord: