Conpot

Inngår rammeavtale med Forsvaret

Sitech Norway AS inngår rammeavtale med Forsvaret på levering av maskinstyringssystemer, stikningsutstyr og programvare.

Sitech Norway AS og Forsvaret, ved Forsvarets Logistikkorganisasjon, har inngått en rammeavtale på 2 år med opsjon på forlengelse. Avtalen gjelder maskinstyringssystemer og infrastrukturen rundt, som stikningsutstyr, software, opplæring, service og support.

– Vi er meget godt fornøyd med å bli valgt som leverandør til Forsvaret og Trimbles ekstremt robuste produkter vil passe godt inn hos Forsvaret med deres høye krav til tekniske løsninger og avansert bruk i tøffe omgivelser, sier Karsten Haukås, daglig leder i Sitech Norway AS

Sitech er Norges autoriserte forhandler av Trimbles maskinstyrings- og stikningsprodukter for bygg og anleggsbransjen, samt for marine prosjekter og offshore prosjekter.

Stikkord: